Τέξας: Ο ζωολογικός κήπος Φορτ Γουόρθ, καλωσόρισε ένα μωρό καμηλοπάρδαλη (βίντεο)

Την Πέμπτη, ο ζωολογικός κήπος Φορτ Γουόρθ στο Τέξας, ανακοίνωσε τη γέννηση του Κόρμπελ, μιας αξιολάτρευτης καμηλοπάρδαλης που γεννήθηκε την 1η Ιανουαρίου και πήρε το όνομά του από τη δημοφιλή μάρκα σαμπάνιας, δεδομένου του μεγάλου αναστήματός της.

Παράλληλα με ένα χαριτωμένο βίντεο που μοιράστηκε στο X, υπό τους ήχους μιας μπλουζ μελωδίας πιάνου, το Φορτ Γουόρθ έδωσε στους φιλόζωους μια καλή εικόνα του Κόρμπελ.

«Γνωρίστε το αγοράκι Κόρμπελ, τη νεότερη προσθήκη στο κοπάδι των καμηλοπαρδάλων μας. Επειδή γεννήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου 2024, το όνομά του παραπέμπει στο μπουκάλι αφρώδους ποτού,, Κόρμπελ», μοιράστηκε ο ζωολογικός κήπος. «Αυτός ο μικρός μεγαλόσωμος τύπος είναι 1,80 μέτρα και ζυγίζει 75 κιλά».

Στο βίντεο με το μωρό καμηλοπάρδαλη, φαίνεται να χαλαρώνει γύρω από άλλα μέλη του είδους του και να δέχεται τρυφερά γλειψίματα από τη μητέρα του, την Κόρι, η οποία γεννήθηκε το 2008.

«Συνδέεται καλά με τη μαμά, την Κόρι, και έχει αρχίσει να γνωρίζει τα άλλα μέλη της αγέλης του», έγραψε ο ζωολογικός κήπος σε μια επόμενη ανάρτηση. «Κάνει ακόμα πολύ κρύο για τον Κόρμπελ για να είναι έξω, οπότε θα μείνει στον αχυρώνα προς το παρόν».

Όσο για το πώς διαμορφώνεται η προσωπικότητά του, ο Κόρμπελ «αγαπάει ιδιαίτερα τα στεφάνια από αμπέλι και έναν κρεμαστό καθρέφτη, όπου ρίχνει ματιές στον εαυτό του», πρόσθεσε ο ζωολογικός κήπος του Φορτ Γουόρθ.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ