Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την ημέρα υιοθεσίας του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας στο ΟΑΚΑ

Την Κυριακή 19 Μαΐου ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του 8ου No Finish Line Athens που ήταν αφιερωμένο στο Μαζί για το Παιδί.

Παρά τη ζέστη, οι συμμετέχοντες στον αγώνα ήταν πολλοί και χαμογελαστοί και πολλοί από αυτούς επισκέφτηκαν την ημέρα υιοθεσίας για να ενημερωθούν για τη δράση του συλλόγου, να γνωρίσουν τα σκυλάκια και να ενισχύσουν το έργο των εθελοντών.

Η Αθηνά, η Μπράουνι και η Λολίτα, 3 μηνών κουταβάκια, χάρηκαν την όμορφη γιορτή! (Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” | Facebook)

Κάποια από τα σκυλάκια βρήκαν το παντοτινό σπίτι τους, κάποια εξασφάλισαν προσωρινή φιλοξενία στην Αθήνα και όλα χάρηκαν βόλτες και χάδια.

Οι δράσεις του φιλοζωικού συλλόγου είναι πάντα αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας και υποστήριξης από διαφορετικούς φορείς και ιδιώτες. Και αυτή η γιορτή πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου – ΠΣΑΤ και με την υποστήριξη του Δήμου Αιγιάλειας – Τμήμα Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Αιγιάλειας.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια» ευχαριστούν ιδιαίτερα τον διευθύνοντα σύμβουλο και γενικό γραμματέα του No Finish Line International, Γιάννη Νικολάου και την πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του NFL Athens, Σοφία Κέδε για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τους.

Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” | Facebook

Με την παρουσία και την υποστήριξή της τίμησε για ακόμα μια φορά η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη. Με χαρά δέχτηκαν την επίσκεψη του διοικητή του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και κορυφαίου μαραθωνοδρόμου Σπύρου Ανδριόπουλου, ο οποίος ενημερώθηκε με ενδιαφέρον για τη δράση του συλλόγου.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο No Finish Line, δεν παρέλειψαν να βρεθούν κοντά στα σκυλάκια και ο παραολυμπιονίκης, Αντώνης Τσαπατάκης, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Γωγώ Δελογιάννη και οι κυρίες Μπέσσυ Αργυράκη και Σοφία Αρβανίτη, αναδεικνύοντας ότι το ζήτημα των αδέσποτων ζώων μάς αφορά όλους.

Φωτ.: Φιλοζωικός σύλλογος Αιγιάλειας “Τα Φιλαράκια” | Facebook

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη γιορτή βρέθηκαν και εθελόντριες της Dogs’ Voice που συνόδευσαν στη γιορτή δύο σκυλάκια από τον Βόλο, υπενθυμίζοντας ότι η φιλοζωία δεν επιδέχεται γεωγραφικούς περιορισμούς.

«Είμαστε για ακόμη μια φορά ευγνώμονες για τους εθελοντές που είναι η ψυχή των δράσεών μας και βρίσκονται πάντα στο πόστο τους με κέφι και χαμόγελο, αψηφώντας το κρύο ή τον καύσωνα και χαρίζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους στα αδέσποτα ζωάκια μας. Ευχαριστούμε και όλους όσοι μας επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για να ενημερωθούν και να στηρίξουν το έργο μας. Συνεχίζουμε δυναμικά και σας περιμένουμε στις επόμενες δράσεις μας, μέχρι να αδειάσουν οι δρόμοι και τα κλουβιά!» αναφέρει ο φιλοζωικός σύλλογος μεταδίδοντας ένα ηχηρό μήνυμα συνεχούς δράσης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ