Σαλαμίνα: Διέσωσαν εγκαταλελειμμένο σκύλο από ακατοίκητο σπίτι με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής

Στη διάσωση εγκαταλελειμμένου σκύλου σε ακατοίκητο σπίτι προχώρησε το Τμήμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς Δήμου Σαλαμίνας με τη συμβολή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρει η υπεύθυνη του Τμήματος Διαχείρισης Ζώων Συντροφιάς κ. Ελπίδα Νουφράκη, σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών, οι οποίες κατατέθηκαν, το σκυλάκι της φωτογραφίας εγκαταλείφθηκε σε ένα ακατοίκητο σπίτι από το Πάσχα.

Για ακόμη μια φορά, επενέβην το απόγευμα της Δευτέρας 19/6, η κ. Νουφράκη μαζί με την κτηνίατρο της πενταμελούς επιτροπής κ. Ελευθερία Γρεβεντοπουλου, και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας, έσπασαν το λουκέτο, και μετέφεραν τον σκύλο σε ασφαλές μέρος.

«Για ακόμη μια φορά, διαχειριστήκαμε άψογα ένα ακόμα περιστατικό που αφορά δεσποζόμενο ζώο», τονίζει η κ. Ελπίδα Νουφράκη.

«Για ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω πολύ για την άψογη συνεργασία μας, το Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας, καθώς και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Κανένα ζώο αβοήθητο, κανένα ζώο κακοποιημένο, κανένα ζώο εγκαταλελειμμένο!» υπογραμμἰζει.

Πυροσβεστικής


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ