Στην Καλαμάτα η συντονίστρια για θέματα φιλοζωίας Δώρα Λοΐζου για ουσιαστικές συζητήσεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς

Στο κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας που επισκέφθηκε το νομό Μεσσηνίας την Κυριακή 18 Ιουνίου, συμμετείχε η συντονίστρια για θέματα φιλοζωίας της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Δώρα Λοΐζου, μαζί με τον υπ. Βουλευτή ΝΔ Α’ Ανατολικής Αττικής Στέλιο Πέτσα και την Ευρωβουλευτή ΝΔ Άννα – Μισελ Ασημακοπούλου.

Η συντονίστρια κ. Λοΐζου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη Γιώργο και τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο Θανάση, επισημαίνοντας πως για πρώτη φορά στην ιστορία Ελληνική Κυβέρνηση ενισχύει με σοβαρούς πόρους την Αυτοδιοίκηση, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Άργος» του ΥΠΕΣ, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαραίτητες υποδομές και να ανταποκριθούν στις νέες σχετικές αρμοδιότητες που έχουν αναλάβει για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Επίσης επισκέφθηκε τον Φιλοζωικό Όμιλο Καλαμάτας και είχε μια ουσιαστική συζήτηση με την πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου κ. Πεζώνη Κατερίνα και μια ομάδα Ελλήνων και ξένων εθελοντών, με σκοπό να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Ο Φιλοζωικός Όμιλος σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων, ενώ βασίζεται και αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές.

Ο κύκλος των συναντήσεων με τους συμπολίτες έκλεισε στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία της Καλαμάτας, σε μια μαζική συγκέντρωση παρουσία του πρ. Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμάρα, την υπ. Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Νίκη Κεραμέως, τον Κωνσταντίνο Καραγκούνη και τους υποψηφίους βουλευτές Μεσσηνίας με ένα μήνυμα: Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά για μια μεγάλη νίκη με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία!


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ