Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υιοθέτησε τον Λότους από το «And It’s Like That»

Με το που άνοιξε η Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) την πόρτα του σπιτιού της, αντίκρισε τον πιο γλυκό πλασματάκι. Έτσι γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας που κατέληξε σε υιοθεσία.

Ο Λότους έπαιξε το ρόλο της γατούλας της Κάρι Μπράντσο με το όνομα “Shoe”. Ο Λότους είναι ένα νεαρό γατάκι που διασώθηκε από τον φιλοζωικό οργανισμό του Κονέκτικατ. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε από την Berloni Theatrical Animals πριν ξεκινήσει ως συμπρωταγωνιστής στο πλευρό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στη σειρά «And It’s Like That».

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε το απόσπασμα της σειράς με την πρώτη γνωριμία των δύο στο σετ.

Αμέσως μετά το φινάλε της 2ης σεζόν της σειρά τον Αύγουστο, η Πάρκερ δημοσίευσε στο Instagram ότι ο Shoe (με πραγματικό όνομα Λότους), είχε ενταχθεί στην οικογένεια της ίδιας και του συζύγου της, Μάθιου Μπρόντερικ, τον Απρίλιο.

Ο Λότους φαίνεται να περνάει υπέροχα μασώντας παντόφλες, να χώνεται σε ένα κουτί και να κρύβεται πίσω από μια κουρτίνα.

Φαίνεται επίσης να τρώει μαζί με τους δύο διασωθέντες συγκάτοικους του, τον Ρέμι και τη Σμίλα που η ηθοποιός υιοθέτησε τον Μάιο του 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Η PETA, που σχολίασε θετικά την κίνηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να υιοθετήσει το γατάκι, έγραψε: «Ο Λότους είναι πολύτιμος. Σας ευχαριστούμε που τον καλωσορίσατε στην οικογένειά σας και κάνετε τη διαφορά για τα άστεγα ζώα παντού προωθώντας την υιοθεσία!»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ