Πάνω από 60 πυρόπληκτα ζώα πήγαν σε σπίτια με προοπτική υιοθεσίας

Περισσότερα από 60 ζώα πήγαν σε σπίτια με προοπτική υιοθεσίας στην ημέρα αφιερωμένη στα πυρόπληκτα ζώα που διοργάνωσε το Dogs’ Voice την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο ΑΣΤΗΡ ΛΑΤΟ στο Γαλάτσι.

Ειδικότερα, μετά από τρεις γύρους συνεντεύξεων ανά ενδιαφερόμενο, κτηνιατρικές οδηγίες, καταγραφή και υποστήριξη, 64 πυρόπληκτα ζώα πήγαν σε σπίτια ανθρώπων που έδωσαν το παρών με την προσδοκία να υιοθετηθούν, ενώ τα ζωάκια που έμειναν πίσω, θα μεταφερθούν από σήμερα, Παρασκευή 1/9, σε φιλοξενίες που ο οργανισμός έχει ήδη ελέγξει και ήταν σε ετοιμότητα.

«Είμαστε πολύ συγκινημένοι γιατί σήμερα εμφανίστηκαν 188 υποψήφιοι και δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα να πάρουν ζώο στο σπίτι μόνο όσοι πραγματικά έχουν προϋποθέσεις να πετύχει πραγματικά η συμβίωση», γράφει το Dogs’ Voice που για άλλη μια φορά έκανε αγώνα για να βοηθήσει όσα ζωάκια βρέθηκαν στο έλεος των πυρκαγιών.

Το Dogs’ Voice προγραμματίζει νέες ημέρες υιοθεσίας για τα πυρόπληκτα ζώα που περιμένουν καρτερικά μια ζεστή γωνιά σε ένα σπίτι: «Αυτή ήταν μόνο η αρχή. Έχουμε ακόμα 93 ζώα που περιμένουν. Σας υποσχόμαστε ότι θα τα γνωρίσετε στις ημέρες υιοθεσίας του Σεπτεμβρίου που θα ανακοινωθούν σύντομα», αναφέρει ο οργανισμός.

«Δεν έχουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την υπέροχη ομάδα των εθελοντών μας που σήμερα και τόσες μέρες ξεπέρασε τον εαυτό της, τους έμπειρους και ακούραστους κτηνιάτρους της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ) που ήταν δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν αυτή η μέρα να έχει προσέλευση, αγάπη και χαρούμενες ιστορίες».

«Ευχαριστούμε από καρδιάς και τα petcity.gr που κάλυψαν τις περισσότερες ανάγκες του σταθμού σε είδη για κατοικίδια και ήταν δίπλα μας σε όλα όσα χρειαστήκαμε», συμπληρώνει.

«Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη που μας επιτρέπετε να βοηθάμε τόσα ζώα σε ανάγκη με την προσφορά, την αγάπη και την υποστήριξη σας», καταλήγει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ