Το Dogs’ Voice σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε ένα πυρόπληκτο ζώο – Τους αξίζει μία μέρα γεμάτη από κόσμο

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την προστασία των αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, Dogs’ Voice σε καλεί στην ημέρα αφιερωμένη στα πυρόπληκτα ζώα στο Αστήρ Λατώ, μία μέρα γεμάτη χαράς και γνωριμίας.

Ήρθε επιτέλους η ημέρα που θα γνωρίσεις ξανά από κοντά τα πυρόπληκτα ζώα. Αυτή την φορά όμως θα είναι πλέον ζώα που έχουν μπει σε σπίτια, έχουν νιώσει αμέτρητη αγάπη από όσους εθελοντές τα φιλοξένησαν, έχουν μάθει να συμβιώνουν με ένα άνθρωπο που τα φροντίζει και τα αγαπά!

Οι εθελοντές του Dogs’ Voice σε περιμένουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου στο Αστήρ Λατώ στο Γαλάτσι, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Από τις 18:00 έως τις 21:00.

Τους το χρωστάμε!

Μία ημέρα αφιερωμένη στα πυρόπληκτα ζώα, μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες για τόσα ζώα που αναζητούν τις παντοτινές τους οικογένειες.

Αν έχεις άλλο σκυλάκι μπορείς να το φέρεις μαζί σου να γνωριστεί με το νέο υποψήφιο μέλος της οικογένειας σου. Θα υπάρχουν στον χώρο εκπαιδευτές καθ᾽ όλη την διάρκεια. Έτσι οι γνωριμίες και οι βόλτες θα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια, ενώ θα μπορείς να ρωτήσεις ο,τι θέλεις τους εκπαιδευτές και τους υπεύθυνους που θα βρίσκονται στον χώρο.

Τους αξίζει μία μέρα γεμάτη από κόσμο. Τους αξίζει γιατί έχουν νιώσει την εγκατάλειψη και τώρα πρέπει να νιώσουν μόνο αγάπη.

μέρα
Αφίσα εκδήλωσης Dogs’ Voice

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ