Η υπέροχη ομάδα του Dogs’ Voice έγινε μία γροθιά και τα κατάφερε – Ο τελευταίος πυρόπληκτος σκύλος του σταθμού αναχωρεί για φιλοξενία

Η απίστευτη διαχείριση των ζώων από το Dogs’ Voice που επλήγησαν από τις φωτιές τις περασμένης εβδομάδας, απέδειξε περίτρανα ότι η θέληση, η σωστή οργάνωση και η αγάπη για τα ζώα αποτελούν τα βασικά συστατικά για να φέρει μία ομάδα εις πέρας περιστατικά κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουλίου, η ομάδα του Dogs’ Voice διαχειρίστηκε συνολικά 454 ζώα με ασφάλεια, φροντίδα, χάδια, σεβασμό και περίθαλψη από τους κτηνιάτρους της Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.).

«Δεν μπορούμε να περιγράψουμε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για όλους τους υπέροχους εθελοντές μας με τους οποίους γίναμε μια ομάδα και μαζί ξεπεράσαμε τις αντοχές μας. Ζήσαμε μαζί μικρά θαύματα και αυτό θα μας ενώνει πάντα. Για όλους εσάς που ανοίξατε τα σπίτια σας, φέρατε πράγματα, κάνατε μεταφορές και ήσασταν εδώ», αναφέρει το Dogs’ Voice.

Ο τελευταίος σκύλος του σταθμού πυρόπληκτων ζώων του Dogs’ Voice στο Γαλάτσι αποχαιρετά το crate που τον κράτησε ασφαλή και ετοιμάζεται να γνωρίσει το σπίτι που θα τον φιλοξενήσει τις επόμενες ημέρες.


Αφήνοντας πίσω τον σταθμό, το Dogs’ Voice ενημερώνει ότι:

  1. Όλα τα ζώα έφυγαν από τον σταθμό με microchip. Όλα τα ζώα που φιλοξενούνται θα μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες για εξετάσεις και στείρωση σε συνεργαζόμενα κτηνιατρεία.
  2. Σε όλα τα ζώα που φιλοξενούνται θα καλύψουν ένα μάθημα από την ομάδα των εκπαιδευτών που συντονίζει ο επαγγελματίας Εκπαιδευτής Σκύλων, Στράτος Βουβουτάς.

Ευχαριστίες

Το Dogs’ Voice ευχαριστεί πρωτίστως τους κτηνιάτρους της Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδος (Ε.Δ.Κ.Ε.) που ήταν δίπλα τους από την πρώτη στιγμή όπως πάντα αλλά και τους γιατρούς σε όλη την Αττική που άνοιξαν τα ιατρεία τους για να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες σε νοσηλείες που αντιμετώπισαν.

Ευχαριστούν τις φιλοζωικές οργανώσεις: A Little Shelter, Animal Action Greece, Φιλoζωικος Ν. Φιλαδέλφειας – Friends of Animals NF, Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσκου της Ασσίζης Sazafa για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ευχαριστούν τις εταιρείες Pet City που ήταν πραγματικά δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειάστηκαν και τις εταιρείες Pet Perfect, Instacar, Pizza Fan Greece, Josera, Future events.gr, COSMOTE, για τα είδη που μας παρείχαν κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σταθμού.

Ευχαριστούν από καρδιάς τον Δήμος Γαλατσίου που τους φιλοξενεί και προσωπικά τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο που είναι πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούν για τη συνεργασία την Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς, το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Αττικής.

«Η πραγματική διαχείριση των ζώων αυτών ξεκινάει σήμερα. Έχουμε δώσει μια υπόσχεση. Κάθε ζώο από αυτά που αναλάβαμε δεν θα γυρίσει στο δρόμο ή στην κακοποίηση. Αυτό μας κρατάει δυνατούς, για αυτό τα κάνουμε όλα», τονίζει η ομάδα του Dogs’ Voice.

«Στέλνουμε με σεβασμό και ταπεινότητα μια ευχή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που απειλείται από τις φωτιές. Να μην έχουμε απώλειες, να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης εδώ.
Ευχαριστούμε για όλα όσα κάνατε για τα ζώα αυτές τις μέρες», συμπληρώνει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ