Σε κλινική της Πάτρας το σκυλάκι που βρέθηκε σκελετωμένο στη Ζαχάρω Ηλείας

Η αγωνία της φιλοζωικής κοινότητας για το σκυλάκι που βρέθηκε σκελετωμένο, δεμένο με αλυσίδα στη Ζαχάρω Ηλείας, παραμένει αμείωτη.

Όλοι παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας της Νίκης με κομμένη την ανάσα με χιλιάδες ανθρώπους να προσεύχονται η σκυλίτσα να ανακτήσει τις δυνάμεις τις και να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της.

Το Σάββατο η Νίκη άρχισε σιγά-σιγά να τρώει τροφή και να πίνει νερό, δείγμα ότι το σκυλάκι αρχίζει σταδιακά να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και σύμφωνα με την κ. Καλογεροπούλου Σεφερλή, το θετικό είναι πως δεν έχει καταστραφεί το ήπαρ και τα νεφρά από την ασιτία.

Σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου, η αντιπρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων, «Νοιάζομαι» κ. Διονυσία Καλογεροπούλου Σεφερλή ενημέρωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook πως η Νίκη θα μεταφερθεί σε μία πιο εξειδικευμένη κλινική στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην «Rio Vet» και αναφέρει πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη.

Μιλώντας στο Radio Ilia, η κ. Καλογεροπούλου Σεφερλή είπε: «Δίνουμε μία μάχη για να σώσουμε το σκυλί που είχαν επιλέξει κάποιοι να το αφήσουν στην μοίρα του να αργοπεθαίνει δεμένο… Ευχή όλων είναι η Νίκη να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη» ενώ για το κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης του κόσμου ανέφερε: «Είναι πρωτοφανής η ανταπόκριση του κόσμου και η ευαισθησία που έχει επιδείξει για αυτό το σκυλάκι και τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ