Σέρρες: Σκότωσαν με φόλα το σκυλί δημάρχου Σιντικής – Επικήρυξε με 2.000 ευρώ τους δράστες

Φανερά οργισμένος είναι ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης αφού άγνωστοι σκότωσαν με φόλα το σκυλί του στην αυλή του σπιτιού του την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Το νεκρό σκυλί, ηλικίας 15 μηνών, εντόπισε ο ίδιος ο δήμαρχος Σιντικής Σερρών, στην αυλή του σπιτιού, στην περιοχή του Σιδηρόκαστρου και όπως ο ίδιος αναφέρει στη Voria.gr ο δράστης ή οι δράστες πρέπει να έδωσαν στη σκυλίτσα του πολύ ισχυρό δηλητήριο.

«Το βράδυ πάντα την έδενα για να μην ορμάει στα γατάκια που έχω στην αυλή και το πρωί την έλυνα. Σήμερα (30/7) δεν την άκουσα καθόλου. Πήγα να τη λύσω και τη βρήκα νεκρή», περιγράφει ο δήμαρχος, ο οποίος μάλιστα έχει επικηρύξει τους δράστες με το ποσό των 2.000 ευρώ.

«Δεν μπορεί να πάει κάπου το μυαλό μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έκανε κάποιος τέτοιο πράγμα, πόσο μάλλον σε σκυλί που ήταν μέσα σε αυλή», τονίζει.

Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου προγραμματίστηκε να γίνει νεκροψία στο άτυχο ζώο, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο φάρμακο το σκότωσαν, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί και από την αστυνομία.

Τέλος, σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν εντοπιστεί φόλες στο Σιδηρόκαστρο, ενώ πριν από περίπου 15 ημέρες είχε γίνει μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη Ροδόπολη για θανάτους ζώων.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ