Κτηνωδία στην Ξάνθη: Σκόρπισαν το θάνατο με φόλες στο χωριό Κιμμέρια – Πολλά νεκρά κουτάβια

Με φόλες άγνωστοι σκότωσαν κουτάβια μέσα στο νεκροταφείο Κιμμερίων στην Ξάνθη.

Όπως καταγγέλλει ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης», το βράδυ της Κυριακής (30/7), φιλόζωος πήγε όπως συνήθιζε να ταΐσει τα αδέσποτα σκυλάκια στο χριστιανικό νεκροταφείο όταν εντόπισε τα νεκρά πολλά ζώα, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν κουτάβια.

Ο μάρτυρας αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος συγκλονίστηκε από την εικόνα των άψυχων σωμάτων και επικοινώνησε αμέσως με τον Ζωοφιλικό Σύλλογο ενημερώνοντας τον για το κτηνώδες περιστατικό.

«Μας πήρε τηλέφωνο, “είναι σκοτεινά και δεν μπορώ να δω” τους είπε, όμως λείπουν πολλά», αναφέρει Ζωοφιλικός Σύλλογος ο οποίος ενημερώνει ότι το πρωί της Δευτέρας που μίλησαν, τα υπολογίζει να είναι γύρω στα δέκα νεκρά ζώα.

«Με έχουν βρίσει πολλοί και έχω μαλώσει με πολύ κόσμο επειδή έρχομαι και τα ταΐζω», αποκάλυψε ο άνδρας που τα βρήκε, «όμως εγώ δεν μπορώ να τα αφήσω νηστικά, τι φταίνε αυτά όταν οι άνθρωποι έρχονται και τα παρατάνε», εξήγησε.

«Το να είσαι άνθρωπος φίλοι μου, είναι ηρωική πράξη πλέον, γιατί έχεις να παλέψεις με θεριά ανήμερα που έχουν τα ένστικτα του τέρατος. Όσες μηνύσεις κατά αγνώστων και να κάνεις, τα τέρατα θα παραμένουν τέρατα», τονίζει ο σύλλογος.

«Για όσους θα μας πούνε “μαζέψτε τα”, έχουμε να απαντήσουμε, “μαζέψτε εσείς αυτούς που τα εγκαταλείπουν”. Αρκετά με το δεν είδα δεν ξέρω!» τονίζει.


Διαβάστε την ανάρτηση του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Ζωοφιλικού Συλλόγου «Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης»


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook & στο Instagram

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ