Σκύλοι συναισθηματικής υποστήριξης μπορούν να επισκέπτονται σε νοσοκομεία της Νέας Υόρκης τους ιδιοκτήτες τους μετά τη γέννα

Ορισμένα νοσοκομεία της Νέας Υόρκης βοηθούν τους σκύλους των ασθενών να είναι παρόντες σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή των ιδιοκτητών τους.

Τα νοσοκομεία του Northwell Health, του μεγαλύτερου συστήματος υγείας στη Νέα Υόρκη, επιτρέπουν στις έγκυες ασθενείς να φέρνουν τα σκυλιά μετά τον τοκετό για συναισθηματική υποστήριξη.

Η Λίζα Σαβρέιν, η νοσηλεύτρια πλοηγός στη Μαιευτική Γυναικολογία στο Νοσοκομείο Lenox Hill του Northwell στη Νέα Υόρκη, βοηθά στη διοργάνωση αυτών των επισκέψεων και εξηγεί ότι για τις έγκυες ασθενείς με άγχος και κατάθλιψη,θα τους προσφέρει την ευκαιρία να φέρουν το ζώο στο νοσοκομείο μετά τον τοκετό.

Υπάρχουν μερικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι ασθενείς αν ενδιαφέρονται να φέρουν το ζώο συναισθηματικής υποστήριξης στο Lenox Hill, ενώ αναρρώνουν μετά τον τοκετό. Οι ασθενείς πρέπει να παρέχουν τα έγγραφα συναισθηματικής υποστήριξης των ζώων συντροφιάς του κατοικίδιου ζώου τους πριν από την ημερομηνία άφιξής τους, ώστε ο νοσηλευτής πλοηγός να μπορεί να τα εξετάσει και να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως την έγκαιρη ενημέρωση του προσωπικού του νοσοκομείου και της ομάδας ασφαλείας, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την άφιξη του ζώου.

Επιπλέον, το ζώο συναισθηματικής υποστήριξης πρέπει να είναι υποαλλεργικό για να μην ενοχλεί τους άλλους ασθενείς. Ένα άτομο εκτός από αυτόν που γεννάει πρέπει να είναι παρόν με το σκυλί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο, ώστε να υπάρχει κάποιος που θα βγάζει το ζώο για διαλείμματα στην τουαλέτα.

Για την ασφάλεια όλων, τα ζώα συναισθηματικής υποστήριξης δεν επιτρέπονται στο χώρο τοκετού του νοσοκομείου. Αντ’ αυτού, μπορούν να επισκέπτονται τους ιδιοκτήτες τους στο δωμάτιό τους στη μονάδα μετά τον τοκετό ή την προγεννητική μονάδα.

“Είναι μια τεράστια παρηγοριά γι’ αυτούς”, λέει η Σαβρέιν για τα ζώα συναισθηματικής υποστήριξης.

Με πληροφορίες από το people


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ