“Σκυλοκαβγάς” Μητσοτάκη και Κασσελάκη για Πίνατ και Φάρλι

Αφορμή για… σκυλοκαβγά στάθηκε το νέο βίντεο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok και με πλάνα από τις περιοδείες του ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, στο πλάνο εμφανίζεται το σκυλάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη, Πίνατ, τον οποίο ο πρωθυπουργός αποκαλεί αστειευόμενος “ευρωκομματόσκυλο”!

«Πώς βλέπεις τις ευρωεκλογές;» ακούγεται να ρωτάει τον Πίνατ ο πρωθυπουργός, και συνέχεια τον δείχνει χαρακτηρίζοντάς τον “ευρωκομματόσκυλο”.

@kyriakosmitsotakis_ Παμε 💪🏻 #ευρωεκλογες ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Η “απάντηση” Κασσελάκη σε Μητσοτάκη στο TikTok

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε κι αυτός με τη σειρά του βίντεο στο TikTok με το δικό του σκυλάκι, τη Φάρλι, αφήνοντας αιχμές ότι δεν την εκμεταλλεύεται για ψήφους.

«Φάρλι, έλα να σε πω κομματόσκυλο για να πάρω ψήφους», λέει στον σκύλο του ο Στέφανος Κασσελάκης. «Εγώ δεν σε εκμεταλλεύομαι έτσι. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη να τα κάνουμε αυτά για να παίρνουμε ψήφους», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

@skasselakis♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ