Ξεχάστε το Met Gala. Έρχεται το Pet Gala!

Δεκάδες διασημότητες εντυπωσίασαν με τις περίτεχνες εκκεντρικές εμφανίσεις τους στο Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης στη Νέα Υόρκη στις 6 Μαΐου για το Met Gala 2024 και οι μοντέρνοι σκύλοι δεν έμειναν ασυγκίνητοι.

Στις 20 Μαΐου, την τρίτη Δευτέρα του Μαΐου, ο σχεδιαστής κατοικίδιων ζώων Άντονι Ρούμπιο θα διοργανώσει το Pet Gala, το πρώτο φιλανθρωπικό γκαλά για κατοικίδια στο Μουσείο Σκύλου AKC στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το μουσείο, το Pet Gala είναι ένας φόρος τιμής στο Met Gala και στην μόδα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν σκύλοι που θα φορούν αναπαραστάσεις των εμφανίσεων των διασημοτήτων από το χαλί του Met Gala του 2024.

Υπάρχει ενδεχομένως η ευκαιρία να δείτε ένα σκυλί μπόξερ να φοράει μια εκδοχή του πλούσιου ροζ φορέματος της Τζέσικα Μπιλ ή ένα κόλεϊ να μοντελοποιεί μια φιλική προς τον σκύλο εκδοχή της ασημένιας δημιουργίας του Maison Margiela που φόρεσε η Κιμ Καρντάσιαν. Τα ακριβή ρούχα του Met Gala που θα αναδημιουργήσει ο Ρούμπιο για το Pet Gala δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Το Pet Gala θα περιλαμβάνει μια φωτογράφιση σε σκάλα και μια επίδειξη πασαρέλας στο Μουσείο Σκύλου AKC, καθώς και ένα δείπνο.

“Έχοντας γίνει μάρτυρας των εντυπωσιακών ενδυμάτων του Met Gala για δεκαετίες, ήταν αμέσως σαφές ότι το Μουσείο Σκύλων AKC είναι ο μόνος κατάλληλος χώρος για το Pet Gala του Άντονι Ρούμπιο”, δήλωσε ο Κρίστοφερ Μπρόμσον, διευθυντής του Μουσείου Σκύλων AKC. “Στις 20 Μαΐου, θα είναι τα σκαλοπάτια του μουσείου που θα ξεχειλίζουν από αίγλη, όπου κομμάτια που κόβουν την ανάσα θα ελίσσονται στην γκαλερί μας. Μαζί, θα γιορτάσουμε αυτές τις δημιουργίες γι’ αυτό που πραγματικά είναι: τέχνη”, πρόσθεσε.

Ο Άντονι Ρούμπιο έχει εμπειρία στο να φτιάχνει εμφανίσεις για κόκκινα χαλιά για σκύλους. Είναι στη βιομηχανία της μόδας για πάνω από 20 χρόνια και έχει σχεδιάσει φορέματα για σκύλους, συμπεριλαμβανομένων άλλων αναπαραστάσεων του Met Gala, για 10 χρόνια.

Οι φιλόζωοι και οι λάτρεις της μόδας μπορούν να δουν από κοντά τα φορέματα για σκύλους του Ρούμπιο παρακολουθώντας το Pet Gala. Σε αντίθεση με το Met Gala, δεν απαιτούνται προσκλήσεις για να παρευρεθούν στο Pet Gala.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ