Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος ευχαριστούν θερμά τη γυναίκα που βρήκε την αγαπημένη τους σκυλίτσα, Λώρα

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος που έχασαν την αγαπημένη τους σκυλίτσα, Λώρα, στην περιοχή της Άνοιξης Αττικής την Πέμπτη 8/2, ενημερώσουν μέσα από τη σελίδα τους στο Instagram ότι βρέθηκε.

Το πρώην ζευγάρι που διατηρεί άψογες σχέσεις, μόλις έμαθαν ότι εντοπίστηκε, ανέβασαν σχετική ανάρτηση που αφορούσε σε μία γυναίκα, η οποία το βρήκε και το περιέθαλψε, με τον παρουσιαστή και την ηθοποιό να την αναζητούν προκειμένου να την ευχαριστήσουν για τις καλές προθέσεις της.

Το πρωί της Παρασκευής 9/2, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου προχώρησαν σε μία ακόμα ανάρτηση, κοινοποιώντας ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ένα λευκό αυτοκίνητο με σχάρα, το οποίο φέρεται να χτύπησε το σκυλάκι τους και να έφυγε.

Στην ανάρτηση τονίζουν πως συνεχίζουν να αναζητούν την κυρία που βοήθησε το κατοικίδιο τους και κάνουν έκκληση να επικοινωνήσει μαζί τους.

Φωτο Instagram Story | pavlidou.sofia, ferentinos_christos

Την ίδια στιγμή με ένα ακόμα Instagram Story, μοιράστηκαν ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που πήγαν στο κτηνιατρείο για να δουν την Λώρα.

«Βρέθηκε και η χαρά μας απέραντη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοηθήσατε και συμπαρασταθήκατε και φυσικά στην κυρία που την παρέδωσε στον κτηνίατρο του Πολυδενδρίου. Ένα μεγάλο γαβ από την Λώρα και σε όλους τους νέους φίλους που έκανε», γράφει η ανάρτηση.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ