Συγκινεί το βίντεο μαθητή στην Καβάλα για τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” Καβάλας ανακοινώνει με χαρά την κυκλοφορία ενός νέου εμπνευσμένου βίντεο, που δημιουργήθηκε από έναν ταλαντούχο μαθητή, προαναγγέλλοντας ένα ενδιαφέρον για τον κινηματογράφο και τη στήριξη προς τα ζώα.

Το βίντεο, με τίτλο «Ένα αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων», προσφέρει μια συγκινητική ματιά στη σχέση ανθρώπου και ζώου, ενισχύοντας την ανάγκη για σεβασμό και φροντίδα προς όλα τα όντα της φύσης.

Ο δημιουργός αυτού του βίντεο είναι ο Γιώργος Χατζηανδρέου, μαθητής του 4ου Επαγγελματικού Λυκείου Καβάλας, ο οποίος εκφράζει το πάθος του για το σινεμά και την τέχνη της σκηνοθεσίας.

Μέσω αυτού του έργου, επιθυμεί να μοιραστεί το μήνυμά του για την αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση γύρω από τα θέματα της προστασίας των ζώων.

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Αίσωπος” εκφράζει την υποστήριξή του προς τον Γιώργο Χατζηανδρέου και την πρωτοβουλία του για τη δημιουργία αυτού του εκπληκτικού έργου.

«Ελπίζουμε ότι η ευαισθητοποίηση που προσφέρει θα ενθαρρύνει το κοινό να αναζητήσει τρόπους να στηρίξει την προστασία και τη φροντίδα των ζώων στην καθημερινότητά του», αναφέρει το σωματείο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου, Παγκόσμια ημέρα των Αδέσποτων Ζώων όπου από φέτος κηρύχθηκε στην χώρα μας και ως Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Φιλοζωίας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ