Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας «Νέμεσις» με την Έλενα Ακρίτα – Τα εκτροφεία γούνας, τα άστεγα ζώα και τα γαϊδουράκια στο επίκεντρο των συζητήσεων

Με την Έλενα Ακρίτα, βουλευτή Επικρατείας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε στη Βουλή η Πανελλήνια Ομοσπονδία «Νέμεσις», για το Περιβάλλον, τα Ζώα, το Κυνήγι, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος και βουλευτής είναι γνωστή σε όλους για την αυθεντικότητα και τη γνησιότητα των φιλοζωικών της συναισθημάτων και την εν γένει φιλοζωική της καλλιέργεια.

Με τη κ. Ακρίτα ανοίχθηκε από την Ομοσπονδία μια επίσημη πλέον δίαυλο επικοινωνίας, που θα συνεχιστεί καθ᾽ όλη τη διάρκεια της τετραετίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εκτροφεία γούνας, τα άστεγα ζώα συντροφιάς και ακροθιγώς, λόγω έλλειψης χρόνου, τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη και Λίνδο.

Και για τα τρία αυτά θέματα θα επανέλθουν καθώς και για τα υπόλοιπα, που η «Νέμεσις» έχει στη φαρέτρα των διεκδικήσεων της.

Η κ. Ακρίτα, γνώστης εξάλλου των ανωτέρω ζητημάτων, συμφώνησε με τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τέθηκε επίσης το θέμα της συνολικής αδυναμίας της Αριστεράς, που κατά την άποψή της δεν δικαιολογείται σε καμιά περίπτωση στη σημερινή εποχή, να κατανοήσει και να εντάξει συστηματικά στην πολιτική της τα θέματα των ζώων και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικές αντιλήψεις και στα οικονομικά συμφέροντα, που τα εκμεταλλεύονται.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, “η Αριστερά πρέπει να ταχθεί με τη σωστή πλευρά της ιστορίας”.

Η κ. Ακρίτα υποδέχτηκε τα μέλη της Ομοσπονδίας πολύ ζεστά και φιλικά και όχι τυπικά κι αυτό, προστιθέμενο στη συνειδητή στάση της υπέρ της προστασίας των ζώων, τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

«Την ευχαριστούμε θερμά, όπως και τη συνεργάτη της, γνωστή μας από το παρελθόν, κ. Ξένια Βασιλείου», αναφέρει η Ομοσπονδία.

Από τη «Νέμεσις» παρευρέθηκαν τα στελέχη της, Νατάσα Μπομπολάκη, Ευαγγελία Μωράκη και Δημήτρης Ρογγίτης.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ