Συζητήσεις, ενημερώσεις, συγκινήσεις και “άγριες” δράσεις στην ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση του Cyclades Care for Wildlife

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση «Άγρια Ζωή στις Κυκλάδες: Εθελοντισμός, Συλλογή Δεδομένων και Πρώτες Βοήθειες» το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Σύρο.

Η ενημερωτική και εκπαιδευτική εκδήλωση διοργάνωσε το Cyclades Preservation Fund (cpf), η Εταιρία για τη Μελέτη και Προστασία της Μεσογειακής Φώκιας MOm, το Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών ΑΡΙΩΝ, ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής Νάξου και η ΑΛΚΥΟΝΗ – Σύλλογος Περίθαλψης & Προστασίας Άγριων Ζώων.

Οι πρώτοι εθελοντές του νέου δικτύου μας Cyclades Care for Wildlife έδωσαν ήδη “το παρών” στη Σύρο, σε ένα τριήμερο γεμάτο συναντήσεις, συζητήσεις, ενημερώσεις, συγκινήσεις και “άγριες” δράσεις.

Αρκετοί ήταν οι συμμετέχοντες και οι φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή με στόχο να ενισχύσουν τον εθελοντισμό, τη συλλογή δεδομένων και τη δυνατότητα παροχής πρώτων βοηθειών για την άγρια ζωή στις Κυκλάδες, με αφετηρία τη Σύρο.

Μεταξύ των των φορέων που συμμετείχαν στις δράσεις εκπαίδευσης ήταν και η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κεντρικού Αιγαίου, το Λιμεναρχείο Σύρου, η Διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος του Δήμου Σύρου, η μονάδα Σύρου του WWF Greece, η Απάνω Μεριά ΚοινΣΕπ.

εκδήλωση
Φωτο: Cyclades Preservation Fund -CPF

Μπορείτε να εκδηλώσετε ενδιαφέρον ως εθελοντής ή εθελόντρια στο παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ