Θεσσαλονίκη: 35χρονος σούβλισε και έψησε σκαντζόχοιρους

Την οργή του κόσμου προκάλεσαν οι αναρτήσεις του δράστη στο Facebook, εν μέσω μιας περιόδου που, κυριολεκτικά, τα περιστατικά κακοποίησης και θανάτωσης ζώων στη χώρα μας δεν έχουν τελειωμό.

Φρίκη προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για έναν 35χρονο από τη Νέα Ιωνία Θεσσαλονίκης, ο οποίος φέρεται να θανάτωνε συστηματικά σκαντζόχοιρους, τους οποίους στη συνέχεια τους έψηνε σε σούβλες για να τους καταναλώσει.

Οι αναρτήσεις φωτογραφιών που απεικόνιζαν τις αποτρόπαιες πράξεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδήγησαν στην κινητοποίηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Το pet-in.gr επιλέγει να μην αναδημοσιεύσει τις σχετικές εικόνες, λόγω της μεγάλης σκληρότητάς τους.

Έχει σχηματισθεί δικογραφία εις βάρος του για παράβαση του νόμου περί θήρας, αλλά η σύλληψή του δεν κατέστη δυνατή λόγω παρελεύσεως του αυτοφώρου. Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά παραβάσεις του νόμου 4830/21 για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.

Όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα, ο εν λόγω άνδρας αναρτούσε ο ίδιος τις σχετικές εικόνες μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, και μάλιστα από το καλοκαίρι του 2021 έως και το καλοκαίρι του 2023.

Είχε προηγηθεί σχετική καταγγελία από φιλοζωικό σωματείο της περιοχής στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συγκεκριμένα στην αστυνομική υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα ζώα.


Με πληροφορίες από GRTimes


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ