Θεσσαλονίκη: Σοκάρει το βίντεο με τον άνδρα να χτυπάει ανελέητα τον σκύλο του

Φρίκη και οργή προκαλεί βίντεο που δείχνει έναν άνδρα στα Λουτρά του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης να χτυπάει έντονα με την χρήση ξύλου τον σκύλο του ο οποίος ουρλιάζει από το πόνο.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε μέσα από την φιλοζωική ομάδα Αδέσποτα Ζώα Θεσσαλονίκης και προωθήθηκε στο σωματείο Λαγκαδά «Συνυπάρχω».

Μιλώντας στη Voria.gr, η αντιπρόεδρος του σωματείου, Σοφία Κόκκα, αναφέρει ότι άμεσα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του δράστη για το περιστατικό.

Η κ. Κόκκα σημειώνει ότι είναι σημαντικό οι πολίτες όταν βλέπουν περιστατικά κακοποίησης να ενημερώνουν άμεσα τις αστυνομικές αρχές και να τα καταγγέλλουν αφενός για να αποτρέπονται και αφετέρου να επιβάλλονται στους δράστες πρόστιμα για τις πράξεις τους.


Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η εθελόντρια φιλόζωη κ. Βούλα Τζάνου αναφέρει πως ο άνδρας διαφεύγει τη σύλληψη και το αυτόφωρο, ενώ αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για την αφαίρεση των ζώων.

«Δεν τον χτύπησα με ξύλο, ένα πλαστικό σωληνάκι ήταν»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 87χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου είπε ότι «είναι σε άριστη κατάσταση» προσθέτοντας ότι «δεν τον χτύπησα με ξύλο, ένα πλαστικό σωληνάκι ήταν».

Σύμφωνα με τον ίδιο, μάλιστα, δεν χτυπάει τον σκύλο του αλλά «το χτυπάω κατά γης (τον πλαστικό σωλήνα) για να τρομάξει, να αρχίσει να μαθαίνει να μην τρώει τις κότες. Το πήρα δύο ημερών κουτάβι, πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες, γι’ αυτό το φοβερίζουμε».

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ