Τρία σκυλιά έκαναν το ντεμπούτο τους στο θεατρικό σανίδι – Μη χάσετε απόψε την τελευταία παράσταση στο Θέατρο Παραμυθίας

Ένας κόσμος γεμάτος παραμύθια και μαγεία ξεδιπλώνεται για τελευταία μέρα στο Θέατρο Παραμυθίας παρέα με τους Νάλα, Σίμπα και Κρόνκι, τα τρία σκυλιά που έκαναν το ντεμπούτο τους στο θεατρικό σανίδι στο Θέατρο Παραμυθίας.

Ο Γιάννης Φίλιας με την αφήγησή του και ο Γιώργος Λιάκος με την μουσική του μας ταξιδεύουν σε μια ιδιαίτερη εμπειρία, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επανασυνδεθούμε με τα παιδικά μας χρόνια και τη μαγεία των παραμυθιών.

Επί σκηνής, τα τρία θεριά, η Νάλα, ο Σίμπα και ο Κρόνκι, να ακούν, να σχολιάζουν και να συμμετέχουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο στο πρόγραμμα.

Σήμερα, Παρασκευή 26/4 στις 21:00 όποιον συγκινεί και θέλει να απολαύσει τη πρώτη στα χρονικά την τρίτη και τελευταία παράσταση με μελωδική απαγγελία παραμυθιών και τραγούδια που αφηγούνται παραμύθια, δεν έχει παρά να προμηθευτεί εισιτήρια στο Θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη.

Γιώργος Λιάκος: κιθάρα – τραγούδι

Γιάννης Φίλιας: αφήγηση

Νάλα – Σίμπα – Κρόνκι: ειδικά ηχητικά εφέ

Ώρα έναρξης: 21.00

Το εισιτήριο έχει 10 ευρώ και τα χρήματα θα πάνε εξ ολοκλήρου στο φιλοζωικό σωματείο που περιθάλπει ανάπηρα και κακοποιημένα ζώα SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece

Θέατρο Παραμυθίας
Παραμυθίας 27, Αθήνα, στάση μετρό Κεραμεικός
Ώρα έναρξης: 21.00
Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 8€ (φοιτητικό, συνταξιούχοι, ΑμεΑ, ομαδικό, σύλλογοι)

Προπώληση εισιτηρίων: από το ταμείο του θεάτρου.
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 2112144593, 6974646343

Τα έσοδα της παράστασης διατίθενται για την ενίσχυση του φιλοζωικού σωματείου “SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece”.

Φωτ.: paramithias.gr

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ