Ο σκύλος διασώστης Σούγκαρ με τον Δημοσθένη Μανωλή συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α) έλαβε μέρος στη λαμπαδηδρομία εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ειδικότερα, η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. συμμετείχε με διασωστικό σκύλο Σούγκαρ μαζί με τον φροντιστή της Δημοσθένη Μανωλή στην παράδοση – παραλαβή της Ολυμπιακής Φλόγας στο πλαίσιο των XXXIII Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Η συμμετοχή της Σούγκαρ συγκίνησε ιδιαιτέρως αφού έχει βοηθήσει στον εντοπισμό δύο ζωντανών ανθρώπων κάτω από τα χαλάσματα στον φονικό σεισμό της Τουρκίας το 2023.

Παρόντες για να θαυμάσουν την Σούγκαρ ήταν εκπρόσωποι από την εταιρεία Pet City (Φωτ.: Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Ελλάδος)

Παρόντες για να θαυμάσουν την Σούγκαρ ήταν εκπρόσωποι από την εταιρεία Pet City που καλύπτει από την πρώτη στιγμή όλες τις ανάγκες της και συμβάλλουν στην καλή υγεία του τετράποδου μέλους ώστε να συνεχίζει την εκπαίδευσή της ανενόχλητα.

Μετά από 11 ημέρες που γύρισε την Ελλάδα, η Αθήνα παρέδωσε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Παρίσι, την διοργανώτρια πόλη των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) βράβευσε τον σκύλο διασώστη Σούγκαρ και τον άνθρωπό της Δημοσθένη Μανωλή, στην εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη – Διάσωση Ανθρώπων-Ζώων και Οικοσυστημάτων».

Η Σούγκαρ βραβεύτηκε από την ΠΦΠΟ το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 (Φωτ.: Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία)

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ