Τροφή και καθαρό νερό για τα αδέσποτα γατάκια στο Ο.Α.Κ.Α.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου και η συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας Δώρα Λοϊζου, συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών «Σπύρος Λούης» – Ο.Α.Κ.Α. κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η πρωτοβουλία της διοίκησης και του προσωπικού του Ο.Α.Κ.Α. για τη φροντίδα και την προστασία των αδέσποτων γατών που ζουν στον εμβληματικό χώρο του Ο.Α.Κ.Α., δημιουργώντας γατώνες εξοπλισμένους με ταΐστρες και ποτίστρες που ανεφοδιάζουν καθημερινά με τροφή και καθαρό νερό.

Επίσης αναφέρθηκε η καταγραφή των ζώων ενώ με την συνεργασία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας, πραγματοποιούνται στειρώσεις, εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις, όπως αναφέρεται στο νόμο (Ν.4830/2021), ώστε όλοι οι επισκέπτες, οι αθλούμενοι και τα ζώα να είναι υγιείς και ασφαλείς.

Η Γραμματέας και η συντονίστρια είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο χώρο, να γνωρίσουν τα ζώα από κοντά και να προτείνουν στοχευμένες δράσεις Φιλοζωίας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στα ζώα συντροφιάς.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μια έμπρακτη πράξη αγάπης από τη Γραμματεία, δωρίζοντας τροφές για τις γάτες, τις οποίες μας πρόσφερε ο κ. Παναγιώτης Αγγελάκης, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα, από το κατάστημα του Pet Avenue Καλαμάτας.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ