Η Δώρα Λοΐζου συμμετείχε στο μαραθώνιο Penny Marathon με τετράποδους φίλους από το «Καταφύγιο του Σωκράτη»

Την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η συντονίστρια για θέματα Φιλοζωίας Δώρα Λοΐζου της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού ΝΔ, μαζί με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για τα ζώα Σεραφίνα Αβραμίδου της Αστικής Πανίδας Δήμου Αθηναίων και την εθελόντρια Νικολέττα Ντάλη, συμμετείχαν στο 12ο Penny Marathon, τον πιο πρωτότυπο μαραθώνιο με επίκεντρο τα ζώα.

Συνόδευσαν τους υπέροχους τετράποδους Φέλιξ, Αφροδίτη και Οδυσσέα (aka Ody) που φιλοξενούνται στο «Καταφύγιο του Σωκράτη» του Δήμου Αθηναίων, με σκοπό να περάσουν όμορφα, να γνωρίσουν κόσμο και να βρουν το παντοτινό τους σπίτι.

Το Penny Marathon διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από ανθρώπους που θέλουν να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα δεινά των αδέσποτων και ανεπιθύμητων ζώων (συγκεκριμένα ζώα συντροφιάς, όπως γάτες και σκύλους) στην Ελλάδα και να αναγνωριστεί το έργο των εκατοντάδων εθελοντών καλής διαβίωσης των ζώων σε αυτή τη χώρα.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται μέσω δωρεών και πωλήσεων χρησιμοποιούνται κυρίως για διάσωση-στέγαση, κτηνιατρικά έξοδα, διαμονή, τροφή, στειρώσεις, εμβολιασμούς, ταξίδια και άλλα βασικά έξοδα.

«Συγχαρητήρια σε διοργανωτές και εθελοντές, ραντεβού του χρόνου!»

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ