Απαρηγόρητη γαϊδουρίτσα κλαίει για το νεογέννητο πουλάρι της που απήχθη από φάρμα ζώων (βίντεο)

Μια γαϊδούρα κλαίει για το νεογέννητο πουλάρι της που απήχθη από φάρμα στην Αγγλία.

Το δύο μηνών μωρό, που ονομάζεται Μουν, απήχθη από ένα χωράφι στη φάρμα ζώων Miller’s Ark τη Δευτέρα. Η φάρμα ξεκίνησε εκστρατεία για να πάρει πίσω το μικρό πουλάρι και προσφέρει χρηματική αμοιβή για την επιστροφή του.

Η Μουν βρισκόταν αρχικά στο χωράφι με τη μαμά της, την Άστρα, στη φάρμα που βρίσκεται στο Χουκ του Χάμσαϊρ.


Με τόσα πολλά άγνωστα πρόσωπα στο χώρο, η ιδιοκτήτρια Ελίζαμπεθ Μίλερ αναρωτιέται αν το πουλάρι θα μπορούσε να έχει απαχθεί καθώς το προσωπικό φρόντιζε τους τουρίστες.

Χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για τη θέση του μικρού γαϊδουριού, η φάρμα προσφέρει αμοιβή 10.000 λιρών για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το πουλάρι.

Η Μίλερ ζήτησε επίσης από τους ντόπιους να αφουγκράζονται τυχόν ασυνήθιστους ήχους ζώων, καθώς είναι πιθανό η Μουν να κλαίει για τη μητέρα της.

(Φωτο: Miller’s Ark)

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να βρεθεί το γαϊδουράκι, οι τοπικές αρχές έχουν επιστρατεύσει ακόμη και μια ομάδα διάσωσης, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε είδηση της Μουν.

Δεν είναι μόνο οι ιδιοκτήτες που είναι συντετριμμένοι από την εξαφάνιση της αξιολάτρευτης Μουν, καθώς και η μητέρα της είναι απαρηγόρητη.

Μάλιστα, στο παρακάτω βίντεο του του ITV News, να έχει καταγράψει σε βίντεο την Άστρα να κλαίει σπαρακτικά για το χαμένο της μικρό και αρνείται να φάει.

Η Άστρα έχει δίκιο να ανησυχεί, καθώς όσοι βρίσκονται στη φάρμα είπαν ότι το γαϊδουράκι θα δυσκολευτεί να επιβιώσει χωρίς τη μητέρα του. Ο Μίλερ ανησυχεί επίσης για το μεγαλύτερο γαϊδουράκι, καθώς συνεχίζει να υποφέρει από το άγχος του αποχωρισμού.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση, η Miller’s Ark δυστυχώς δεν έχει νεότερα για την Μουν, αλλά σε ανάρτηση που έκανε χθες, Πέμπτη, εκφράζει την βαθιά συγκίνηση της για το κύμα υποστήριξης και συμπαράστασης.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ