Βίντεο: Ο Μπάιντεν δέχεται μία όχι και τόσο θερμή υποδοχή από τον σκύλο του Ιρλανδού προέδρου

Ο πρόεδρος Μπάιντεν έτυχε μιας κάπως εχθρικής υποδοχής, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς την Πέμπτη, από τον σκύλο του Ιρλανδού προέδρου.

Καθώς οι δύο ηγέτες έκαναν βόλτα στην κατοικία του Χίγκινς, πλησίασαν το κατοικίδιο του προέδρου, ο οποίος φαινόταν ενθουσιασμένος μέχρι που πλησίασε ο Μπάιντεν.

Ο ορεινός σκύλος Βέρνης, που ακούει στο όνομα Misneach, άρχισε αμέσως να γαβγίζει και να απομακρύνεται καθώς ο Μπάιντεν πλησίαζε, ενώ φάνηκε να προσπαθεί να “κερδίσει” το σκυλί μιλώντας του αλλά ο Misneach παρέμεινε σε απόσταση.

Ο Μπάιντεν έφτασε στην Ιρλανδία την Τρίτη για να μιλήσει για την 25η επέτειο της «Συμφωνίας της Μεγάλης Παρασκευής», αλλά η περιοδεία του στη χώρα έγινε απροσδόκητα περιπετειώδης.

Την Τρίτη, η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας ανέφερε ότι υπήρξε «παραβίαση της ασφάλειας» γύρω από τον Μπάιντεν, αφού ένα πεντασέλιδο έγγραφο που περιείχε απόρρητες πληροφορίες βρέθηκε σε δρόμο του Μπέλφαστ.

Την Τετάρτη, ο Μπάιντεν μπέρδεψε μια ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας, γνωστή ως All Blacks, με τους Black and Tans, μια ομάδα της βρετανικής αστυνομίας γνωστή για τη βίαιη κατοχή της Ιρλανδίας τη δεκαετία του 1920.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ