Ζάκυνθος: Άνδρας έσερνε σκύλο δεμένο με σύρμα στον κοτσαδόρο αυτοκινήτου – Οδηγός του έκανε νόημα να σταματήσει (βίντεο)

Ένας άνδρας εντοπίστηκε να σέρνει τον σκύλο του με το αυτοκίνητο στην Ζάκυνθο την Τρίτη 27 Ιουνίου μετά τη διασταύρωση του κόμβου Πάστρα, περίπου στις 3 το μεσημέρι.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό που σημειώνεται στο ίδιο νησί. Θυμίζουμε τον άνδρα που έσερνε με τον ίδιο τρόπο την κατσίκα του πριν από μία εβδομάδα με το αυτοκίνητο του ο οποίος συνελήφθη και του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο «Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων» φαίνεται το σκυλί δεμένο με σύρμα στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου κι όταν ένας οδηγός είδε την σοκαριστική εικόνα, του έκανε νόημα να σταματήσει. Ο οδηγός μετά τη σύσταση, ακινητοποίησε το όχημα, κατέβηκε και στη συνέχεια πέταξε το σκυλί μέσα στο πορτ-μπαγκάζ χωρίς καν να δει έχει τραυματιστεί.

Ο φιλοζωικός όμιλος έχει ήδη στείλει όλα τα στοιχεία που διαθέτει στις αρμόδιες αρχές και αναμένει τις ενέργειες τους και παρακαλεί αν υπάρχουν κι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες, να καταθέσουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ