Διαγωνισμός: Επισκέψου μία από τις 6 πιλοτικές περιοχές του έργου SocioCoast στην Κρήτη και ανέδειξε τη βιοποικιλότητα της!

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Interreg-SocioCoast του Προγράμματος Interreg VA Greece Cyprus 2014 2020, σε προσκαλεί να συμμετάσχεις στο Διαγωνισμό για τη χρήση της κινητής εφαρμογής του έργου σε 6 πιλοτικές περιοχές στην Κρήτη. 

H εφαρμογή προσφέρει στον χρήστη πληροφορίες για το φυσικό περιβάλλον της περιοχής, μετεωρολογικά και ωκεανογραφικά δεδομένα, αλλά και τη δυνατότητα να συνεισφέρει από την μεριά του προσθέτοντας νέα δεδομένα ή αναφέροντας προβλήματα και περιβαλλοντικές παραβάσεις.

Τι πρέπει να κάνεις;

1. Κατέβασε την εφαρμογή (διαθέσιμη στο Play Store για λειτουργικό σύστημα Android): https://play.google.com/store/apps/details…

2. Επισκέψου μια από τις 6 περιοχές (Αδελιανός Κάμπος Α /Aquila Rithymna Beach, Δήμος Ρεθύμνης, Κοκκίνη Χάνι / Knossos Beach, Δήμος Χερσονήσου, Καστρί/Creta Maris, Δήμος Χερσονήσου, Ελούντα/Porto Elounda, Δήμος Αγ. Νικολάου, Σχίσμα, Δήμος Αγ. Νικόλαου, Βάι/Φοινικόδασος, Δήμος Σητείας)

3. Ανέβασε στην εφαρμογή φωτογραφία από το είδος πανίδας ή χλωρίδας που εντόπισες στην παραλία.

Ο Διαγωνισμός ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Απριλίου και λήγει την Τετάρτη 31 Μαΐου. Διάβασε αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού εδώ: http://bit.ly/436ammQ 

Οι νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν:

  • 1 ζευγάρι κιάλια παρατήρησης
  • 1 φωτογραφική μηχανή 
  • 3 μάσκες με αναπνευστήρα

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ