Δήμος Μαραθώνος: Δράση δωρεάν μαζικών στειρώσεων αδέσποτων γατών

Ο Δήμος Μαραθώνος πάντα ευαισθητοποιημένος ως προς την ευζωία των ζώων και την μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων, προχωρά για δεύτερη φορά σε δωρεάν μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως 24 Μαρτίου στο χώρο του Πολιτιστικού και Αθλητικού πάρκου Νέας Μάκρης (πρώην χώρος 2ου Δημοτικού Σχολείου) από τις 9 έως 15.00 μμ.

Η οργάνωση καλύπτει όλο το κόστος των χειρουργικών επεμβάσεων και των απαιτούμενων φαρμάκων για αυτές καθώς και των απαραίτητων φαρμάκων αποπαρασίτωσης και αντιλυσσικών εμβολίων για όλα τα ζώα που θα έρθουν στο πρόγραμμα.

Σας καλεί να φέρετε (κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 2294320957) τις αδέσποτες γάτες που μπορείτε να μαζέψετε σε κλουβιά πολύ καλά κλεισμένα για να στειρωθούν και να εμβολιαστούν.

Οι υπηρεσίες των κτηνιάτρων είναι εθελοντικές, μη αμειβόμενες, μη κερδοσκοπικές και με ελευθερία βούλησης και θα πραγματοποιηθούν υπό την εποπτεία των αρμόδιων υπηρεσιών του δήμου Μαραθώνος, Δ/νσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και του Τμήματος Αγροτικής Παραγωγής & Αλιείας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ