Η Zero Stray Pawject επιδοτεί την ηλεκτρονική σήμανση 1.000 δεσποζόμενων σκύλων και γατών σε συνεργασία με τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού

Το Zero Stray Pawject ανακοίνωσε σήμερα, μέσα από την σελίδα του στο Facebook, πως συνεχίζει με τα προγράμματα πρόληψης.

Συγκεκριμένα, επιχορηγεί δωρεάν ηλεκτρονική σήμανση (microchip) 1000 δεσποζόμενων σκύλων σε συνεργασία με τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού.

Οι τοποθετήσεις θα πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τον Φιλοζωικό Σύλλογο Εθελοντών Βόρειας Εύβοιας – Artemis.

Μετά την επιτυχία της εφαρμογής του προγράμματος μας στον Δήμο Σαλαμίνας, συνεχίζεται η προσπάθεια του οργανισμού και με τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και υπενθυμίζει πως η ηλεκτρονική σήμανση ενός κατοικίδιου αποτελεί μέρος της υπεύθυνης ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων και είναι υποχρεωτική από το νόμο 4830/2021.

Η μη συμμόρφωση με τον νόμο επιφέρει πρόστιμο ύψους 300 ευρώ. Το microchip αποτελεί επίσης μια μόνιμη μορφή αναγνώρισης του κατοικίδιου σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για προγραμματισμό δωρεάν τοποθέτησης microchip, επικοινωνήστε με το γραφείο Δημάρχου: 2226055518 ή με το Ιατρείο Ζώων Συντροφιάς: 6936513828


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ