Γιορτάζουμε με τον Μαυροπετρίτη στη Σκύρο! – Μία γιορτή βράβευσης ου Προγράμματος LIFE ElClimA στα Natura 2000 Awards

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Ιουλίου, η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρείας σας προσκαλεί στην πανέμορφη Σκύρο, το αγαπημένο “λιμέρι” του πειρατή του Αιγαίου, για να γιορτάσουμε τη βράβευση του Προγράμματος LIFE ElClimA στα Natura 2000 Awards, με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο, 8/7, 10:00-13:00, στο Δημαρχείο Σκύρου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση για τη βιοποικιλότητα της Σκύρου και τη συμβολή των προγραμμάτων LIFE.

Σάββατο απόγευμα, 19:30-21:30, σας περιμένουν στην πλατεία της Χώρας Σκύρου όπου θα πραγματοποιηθεί παιδικό εργαστήριο για τον Μαυροπετρίτη και τη φύση της Σκύρου από την Ομάδα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ.

Την Κυριακή, 9/7, 09:00-13:30, επιβιβαζόμαστε στο σκάφος «Υδροβάτης» για μια περιήγηση στις αποικίες του Μαυροπετρίτη στη Σκύρο (αναχώρηση από την παραλία Πεύκος).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν έγκαιρα συμμετοχή στην εξόρμηση: https://bit.ly/3XyKsWt

Πρόσκληση και πρόγραμμα εκδήλωσης

Η διημερίδα συνδιοργανώνεται από τους εταίρους του προγράμματος (Πανεπιστήμιο Πατρών, ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ, Εταιρεία NCC) και τον Δήμο Σκύρου με την υποστήριξη του Natura 2000 Awards.

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ