Η ομάδα του Save the Strays Of Samos είναι γυναικεία υπόθεση!

Η ομάδα του φιλοζωικού οργανισμού Save the Strays Of Samos με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζει με μία ανάρτηση αφιερωμένη στις γυναίκες εθελόντριες που αποδεικνύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε task!

Στoν οργανισμό η διαχείρηση όλων των διαδικασιών είναι γυναικεία υπόθεση. Τα περισσότερα ζώα φροντίζονται από χέρια γυναικεία. Όταν στέλνετε μηνύματα είναι πιο πιθανό να σας απαντήσει μια γυναίκα, τη διαχείριση της σελίδας την έχει μια γυναίκα, η υπεύθυνη υιοθεσίας είναι γυναίκα, τις βόλτες και την εκπαίδευση των σκύλων την έχει αναλάβει γυναίκα, στις συγκεντρώσεις του οργανισμού πιο συχνά οι ιδέες προκύπτουν από γυναικεία σκέψη.

«Ούτε επιδιώξαμε, ούτε σκοπεύαμε μια ομάδα εθελοντών που να αποτελείται στην πλειοψηφία της από γυναίκες. Αλλά να που συμβαίνει, και θα είχε ενδιαφέρον να αναρωτηθούμε όλοι μαζί το γιατί», αναφέρουν στην ανάρτηση.

savethestraysofsamos

«Είναι μαζί μας για την ευαισθησία τους, για την μεγάλη τους καρδιά, για τη διάθεση προσφοράς, για την αγάπη και τη δοτικότητα για χίλιους δυο λόγους!», τονίζουν.

Όλες είναι εργαζόμενες, φοιτήτριες, μητέρες, κόρες, δασκάλες και άλλες που δεν είχαν ιδέα για τα αδέσποτα ζώα με επαγγελματικές ιδιότητες που βρίσκουν χρόνο στην καθημερινότητα τους για εθελοντισμό.

«Είναι οι γυναίκες του Save the Strays Of Samos για τις οποίες νιώθουμε περηφάνια και σεβασμό κάθε μέρα. Και σήμερα είναι μια καλή αφορμή να τους το πούμε», σημειώνουν.

Αλλά για να μην αδικήσουν το άλλο φύλο, δεν ξεχνούν τον σύμμαχο και “αρχηγό”, τον μοναδικό άντρα της φιλόζωης παρέας τους, τον Σπύρο.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ