Δήμος Διονύσου: Δενδροφύτευση σε Ροδόπολη και Κρυονέρι – Δείτε φωτο

Με το σύνθημα «πρασινίζουμε ξανά τον τόπο μας» ο Δήμος Διονύσου διοργάνωσε Δενδροφύτευση σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου στις 10:00 το πρωί, στο πλαίσιο του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Γης».

Η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Διονύσου στη δενδροφύτευση εκατοντάδων δέντρων σε Κρυονέρι και Ροδόπολη ήταν μεγάλη. Με εξαιρετική διάθεση, οι πολίτες – ανάμεσα τους και παιδιά – έβαλαν το λιθαράκι τους με γνώμονα την υγεία του πλανήτη μας.

Την υπέροχη δράση στήριξαν οι εθελοντές των κλιμακίων πολιτικής προστασίας αλλά και οι εργαζόμενοι του Δήμου Διονύσου καθώς και τους πάνω από 100 εθελοντές του Διεθνούς Πολιτιστικού και Φιλοσοφικού Οργανισμού «Νέα Ακρόπολη». 

«Συνεχίζουμε να δενδροφυτεύουμε και να δίνουμε ζωή στο περιβάλλον του Δήμου μας».



Η τελευταία έκθεση του WMO (Παγκόσμιος Μετεωρολογικός Οργανισμός) για την κατάσταση του παγκόσμιου κλίματος δείχνει ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια ήταν τα θερμότερα που έχουν καταγραφεί ποτέ και ότι η άνοδος της στάθμης της θάλασσας και η υπερθέρμανση των ωκεανών έφτασαν σε νέα υψηλά επίπεδα. Τα επίπεδα ρεκόρ των αερίων του θερμοκηπίου προκάλεσαν “αλλαγές πλανητικής κλίμακας στην ξηρά, στον ωκεανό και στην ατμόσφαιρα”.

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ