Κτηνωδία στη Δυτική Πάρνηθα: Χωματερή ψυχών με νεκρά άλογα παντού – Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Σοκ προκαλούν οι εικόνες νεκρών αλόγων των οποίων τα οστά και τα πτώματα είναι διασκορπισμένα παντού στη Δυτική Πάρνηθα με την Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ) να έχει ήδη προβεί σε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ και στις Εισαγγελικές Αρχές.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η ΠΦΠΟ, ενημερώθηκε από το τοπικό σωματείο για την ύπαρξη επώνυμης καταγγελίας και φωτογραφιών, για χώρο στη Δυτική Πάρνηθα στην περιοχή της Χασιάς, όπου συστηματικά “πετιούνται άλογα“.

Οι φωτογραφίες δείχνουν αρκετά ζώα και σκελετούς συνεπώς γίνεται επί μεγάλο χρονικό διάστημα και παρακαλεί για άμεσες ενέργειές ώστε να βρεθούν οι υπεύθυνοι, δεδομένου ότι η περιοχή δεν είναι μεγάλη.

Το σωματείο Ippothesis αναφέρει σχετικά με τα νεκρά άλογα στην Δυτική Πάρνηθα που βρέθηκαν από εθελοντές που σιτίζουν ζώα στην περιοχή, ότι κατέθεσε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ ενώ ζητά να πραγματοποιηθεί άμεσα νεκροψία και ιχνηλάτηση εφόσον φέρουν ηλεκτρονική σήμανση.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε ο εθελοντής κ. Γιώργος Ψυχάρης, το πιθανότερο είναι ότι τα ζώα τα πετάνε ζωντανά, καθώς είναι γέρικα ή άρρωστα.
Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του κ. Ψυχάρη.

Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ