Αλυσίδα στήριξης για τη «Ντάλια», την σκυλίτσα που βρέθηκε σε τραγική κατάσταση – Προσοχή, σκληρές εικόνες

Έκκληση για στήριξη κάνει η ομάδα διάσωσης ζώων «Αδέσποτος Παλμός» για μία σκυλίτσα που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στη Μεσσηνία.

Ειδικότερα, το ζωάκι ηλικία περίπου 6-7 ετών βρέθηκε από φιλόζωη σε τραγική κατάσταση με πληγές στο σὠμα της, με το το δέρμα να έχει ανοίξει και με σοβαρό τραύμα στο ένας της μάτι που οι γιατροί παλεύουν να διασώσουν.

Μόλις είδαν το περιστατικό οι εθελοντές των Μεγάρων μέσω Facebook, επικοινώνησαν αμέσως με την κοπέλα που την βρήκε αφού το όμορφο αυτό πλάσμα δεν μπορούσε να πάρει την φροντίδα που έπρεπε και αποφάσισαν να έρθει άμεσα στην αγκαλιά του «Αδέσποτου Παλμού».

Την Κυριακή 9 Ιουλίου την παρέλαβαν.

«Αμέσως ομάδα ιατρών έπεσε από πάνω της με απέραντη αγάπη και ξεκίνησαν οι καθαρισμοί όλων των πληγών. Έγιναν οι εξετάσεις της. Κάνουμε τον σταυρό μας γιατί βγήκε αρνητική σε όλα τα λοιμώδη», περιγράφει η ομάδα.

Παρόλα αυτά η μόλυνση που έχει υποστεί η σκυλίτσα είναι αρκετά σοβαρή γεγονός που επιβεβαιώνουν τα λευκά αιμοσφαίρια.

«Καθόταν τόσο υπομονετικά στον επίπονο καθαρισμό χωρίς νάρκωση. Η νάρκωση δεν έγινε καθώς είχε γίνει την προηγούμενη μέρα πάλι. Το κορίτσι μας θα έχει μια τεράστια διαμονή στο κτηνιατρείο και την Δευτέρα θα γίνουν ακτινογραφίες, υπέρηχος και ο γιατρός θα κρίνει πως θα γίνει εκ νέου το χειρουργείο για να ραφτεί», αναφέρει.

Οι εθελοντές την ονόμασαν Ντάλια και χρειάζονται την στήριξη σας για να ανταπεξέλθουν στην νοσηλεία της που θα κρατήσει πολύ.


Όποιος μπορεί να μας στηρίξει με 1 ευρώ μπορεί να στείλει μήνυμα στον «Αδέσποτος Παλμός» για να δοθεί ο αριθμός λογαριασμού.

Ας γίνουμε όλοι μια αλυσίδα για την Ντάλια μας.

Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ