Διαμαρτυρία της ΠΦΠΟ για τη διακοπή της φιλοζωικής ενημερωτικής εκπομπής «Πλάνα με Oυρά»

Επιστολή διαμαρτυρίας για την διακοπή της εκπομπής για το ζώα «Πλάνα με Ουρά» έστειλε στον Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΡΤ η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (ΠΦΠΟ).

Η ΠΦΠΟ εκφράζει την έντονη διαφωνία του φιλοζωικού κινήματος για την απόφαση να διακοπεί η εκπομπή που παρουσιάζει η δημοσιογράφος και συγγραφέας, Τασούλα Επτακοίλη, ειδικά σε μια εποχή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αδέσποτα στη χώρα και η κακοποίηση των ζώων είναι σε έξαρση.

Ολόκληρη η επιστολή της ΠΦΠΟ:

Αξιότιμοι κύριοι, κυρίες,

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα:

– με εκατομμύρια αδέσποτα, περισσότερα από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,

– με συνεχείς καθημερινές θανατώσεις χιλιάδων ζώων συντροφιάς, κυρίως μικρών αλλά και ενήλικων,

– με συνεχείς καταγγελίες για κακοποιήσεις όχι μόνο γάτων και σκύλων αλλά και ιπποειδών και παραγωγικών και άγριων ζώων,

Χρειαζόμαστε περισσότερες και όχι λιγότερες εκπομπές με φιλοζωικό περιεχόμενο στην κρατική τηλεόραση.

Σας καλούμε λοιπόν να μην διακόψετε την εκπομπή «Πλάνα με Ουρά», αλλά και να εμπλουτίσετε το ενημερωτικό πρόγραμμα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης με παρόμοιες εκπομπές που να δίνουν φωνή στις πάρα πολλές και δραστήριες φιλοζωικές οργανώσεις της χώρας που ασχολούνται με όλα τα είδη ζώων και να ενημερώνουν τους πολίτες για τα θέματα ευζωίας των βιολογικών μας εταίρων διότι εκτός του νόμου, αυτό επιβάλει η Ηθική και ο Πολιτισμός μιας χώρας.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ