Έφυγε από τη ζωή το αγαπημένο Λαμπραντόρ της Νίκολα Πέλτζ και του Μπρούκλιν Μπέκαμ

Η Νίκολα Πέλτζ και ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα μέσα από το λογαριασμό τους στο Instagram για τον σκύλο τους τον Μπέαρ.

Ειδικότερα, την Κυριακή 13 Αυγούστου, το ζευγάρι ενημέρωσε τους 20 εκατομμύρια ακόλουθούς τους ότι το αγαπημένο τους Λαμπραντόρ πέρασε τη γέφυρα του ουράνιου τόξου.

Το ζευγάρι μοιράστηκε την είδηση ότι το Λαμπραντόρ της Νίκολα, Μπέαρ, απεβίωσε. Η Νίκολα, που σήμερα είναι 28 ετών, είχε τον Μπέαρ από τότε που ήταν έφηβη.

Δεν υπάρχουν ποτέ λέξεις για να αποτυπώσουν αυτό το σπαραγμό. Μπέαρ, είμαι τόσο τυχερή που κατάφερα να μεγαλώσω με εσένα στο πλευρό μου. Σε ευχαριστώ που μας αγάπησες όλους τόσο βαθιά. Μισώ που έφυγες μου λείπεις τόσο πολύ. Ελπίζω να ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ. (Αυτή η μέρα πριν από 3 χρόνια θα είναι για πάντα μια από τις πιο μαγικές μέρες που θα ζήσω ποτέ) – Σε φαντάζομαι να κολυμπάς αυτή τη στιγμή στον ουρανό.

Νίκολα Πέλτζ Μπέκαμ, Instagram, Αύγουστος 2023

Τον Οκτώβριο του 2021, η Νίκολα θρήνησε άλλο ένα κατοικίδιο, το Γαλλικό Μπουλντόγκ της, Φράνκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νίκολα Πέλτζ, η Άλεξ Σακ και η Έμμα Κένεϊ, ξεκίνησαν την οργάνωση «It’s Yogis House» με κύριο σκοπό τη διάσωση σκυλιών καταφυγίων από ευθανασία.

Έχουν σώσει πάνω από 30 σκυλιά από την ευθανασία στο καταφύγιο του Ρίβερσαιντ.

«Οι νόμοι σχετικά με την ευθανασία των σκύλων είναι πέρα για πέρα σπαρακτικοί και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους αλλάξω», είχε γράψει η Πέλτζ.

Η ομάδα τριών γυναικών προσπαθούν να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά που βρίσκονται στην κόκκινη λίστα και μάλιστα χωρίς κανένα απολύτως λόγο.

Αυτά τα καταφύγια είναι αηδιαστικά, χαρακτηρίζουν τα σκυλιά ως επιθετικά μόνο και μόνο ως δικαιολογία για να τα σκοτώσουν επειδή είναι υπερπλήρη.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ