Γάτα ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Amazon – Το… κρυφτούλι την μετέφερε 1.000 χλμ μακριά!

Οι γάτες αγαπούν να κρύβονται για πολλούς λόγους. Το να κρύβονται τους παρέχει το αίσθημα ασφάλειας και την απαραίτητη ηρεμία για να αναπαυθούν, ενώ άλλος λόγος είναι επειδή απλά είναι παιχνιδιάρικα ζώα που τους αρέσει να παίζουν κρυφτούλι ή να εξερευνούν νέα μέρη.

Τι γίνεται όμως όταν το κρυφτό καταλήγει να την μεταφέρει 1.000 χλμ μακρυά από το σπίτι της;

Μία κατοικίδια γάτα έβαλε σε μπελάδες τους κηδεμόνες της με το κρυφτό της όταν ταχυδρομήθηκε κατά λάθος στην Καλιφόρνια με ένα πακέτο που επιστράφηκε στην Amazon.

Η γάτα που ακούει στο όνομα Γκαλεάνα εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Γιούτα στις 10 Απριλίου προκαλώντας εκτεταμένες έρευνες για το αγαπημένο αγνοούμενο γατάκι τους.

Τελικά, διασώθηκε από έναν εργαζόμενο της Amazon σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 17 Απριλίου. Η γάτα ήταν καλά στην υγεία της παρά το γεγονός ότι δεν είχε τροφή ή νερό για μέρες.

“Η Γκαλεάνα λατρεύει τα κουτιά, είναι απλά μέρος της προσωπικότητάς της”, δήλωσε η Κάρι Κλαρκ, η ιδιοκτήτρια της γάτας, όταν εξήγησε πώς το κατοικίδιο της οικογένειας κατέληξε τόσο μακριά από το σπίτι της.

Η γάτα διασώθηκε τελικά από το μεγάλο κουτί, το οποίο περιείχε επίσης
ένα ζευγάρι παπούτσια από έναν εργαζόμενο της Amazon, ο οποίος την πήγε σε κτηνίατρο. Εκεί, το μικροτσίπ της γάτας σαρώθηκε και τα στοιχεία επικοινωνίας της κας Κλαρκ εμφανίστηκαν. Στη συνέχεια ο κτηνίατρος της τηλεφώνησε για να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Ευτυχώς για τη γάτα, μία από τις πλευρές του κουτιού ήταν ανοιχτή, ώστε να υπάρχει αέρας για να αναπνεύσει.

Η κ. Κλαρκ, η οποία περιέγραψε την εμπειρία εξαφάνισης της Γκαλεάνα ως “βασανιστική”, ενθάρρυνε όλους να τοποθετούν μικροτσίπ στα κατοικίδιά τους και να “ελέγχουν” διπλά και τριπλά τα δέματα επιστροφής στην Amazon!

Διαβάστε επίσης: Κηδεμόνες επαινούν τη “δύναμη του μικροτσίπ” μετά την επανένωση με τη χαμένη γάτα τους 5 χρόνια αργότερα


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ