Γυναίκα εξαφανίστηκε κάτω από πάγο ποταμού της Αλάσκας στην προσπάθειά της να σώσει τον σκύλο της – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της

Αξιωματούχοι στην Αλάσκα να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μιας γυναίκας που μπήκε σε ποταμό στην περιοχή του Άνκορατζ το Σαββατοκύριακο για να σώσει τον σκύλο της, αλλά εξαφανίστηκε κάτω από τον πάγο, ανακοίνωσαν οι αστυνομικοί της πολιτείας της Αλάσκα.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα περπατούσαν στο μονοπάτι Νορθ Φορκ Ίγκλ Ρίβερ περίπου στις 14:15 το Σάββατο, όταν ένας από τους σκύλους τους έπεσε στο νερό, ανέφεραν οι αστυνομικοί σε ανακοίνωσή τους τη Δευτέρα.

Και οι δύο μπήκαν στο ποτάμι για να βοηθήσουν το σκύλο, αλλά η γυναίκα εξαφανίστηκε όταν μπήκε σε ένα ανοιχτό σημείο του νερού.

Η γυναίκα “μπήκε σε ένα ανοιχτό σημείο νερού στον ποταμό Ίγκλ και εξαφανίστηκε κάτω από τον πάγο“, δήλωσε τη Δευτέρα ο διευθυντής επικοινωνίας της αστυνομίας της Αλάσκα Όστιν ΜακΝτάνιελ. “Αυτή ήταν η τελευταία φορά που την είδε ο άνδρας που ήταν μαζί της”.

Μια ομάδα κατάδυσης και έρευνας και αστυνομικοί την Κυριακή έψαξαν κάτω από τον πάγο για εκείνη, ωστόσο δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ