Καλαμαριά: Ευχάριστα νέα για το γατάκι που είχαν κλωτσήσει στο σαγόνι – Βρήκε παντοτινή οικογένεια!

Χαρμόσυνα είναι τα νέα για το γατάκι που έπεσε θύμα εξοργιστικής κακοποίησης που σημειώθηκε στην Καλαμαριά τον Αύγουστο.

Στις 16 Αυγούστου, άγνωστος κλώτσησε το 2 μηνών ανυπεράσπιστο γατάκι με μανία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί η κάτω γνάθος του.

Χάρη στην έγκαιρη και άμεση επέμβαση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Καλαμαριάς «Οι Αόρατες Γάτες», το γατάκι πήγε σε κτηνίατρο και ξεκίνησε φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να δέσει το ούλο με το σαγόνι του.

Μετά την αποθεραπεία του, το μικρό και πανέμορφο γατάκι στάθηκε ακόμα πιο τυχερό αφού βρέθηκε η οικογένεια που το αγκάλιασε και του χάρισε παντοτινό σπίτι.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα, η κυρία Λουκία και η οικογένειά της το αγκάλιασαν με αγάπη και το έκαναν μέλος τους και πλέον η ζωή του θα έχει ηρεμία και ασφάλεια.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στην οικογένεια της κυρίας Σοφίας και του κυρίου Θανάση που από την πρώτη στιγμή περιέθαλψαν τον μικρούλη και του παρείχαν κάθε ιατρική βοήθεια
Τέτοιοι άνθρωποι δίνουν ελπίδα για στην ανθρωπότητα!», αναφέρει η ομάδα.

Θυμίζουμε ότι η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς είχε καταθέσει δύο μηνυτήριες αναφορές κατά αγνώστων και ακόμα αναζητούν πληροφορίες για τον δράστη.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Καλαμαριάς «Οι Αόρατες Γάτες» είναι ιδιωτική πρωτοβουλία μιας ομάδας εθελοντών για την παροχή βοήθειας σε περιστατικά που αφορούν αδέσποτες γάτες του δήμου Καλαμαριάς. Βοηθήστε τους να στειρώσουν, περιθάλψουν και προωθήσουν προς υιοθεσία όσο περισσότερες “αόρατες” γάτες μπορούν.

Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ