Μέγαρα: Μία αλεπού και ένας σκύλος νεκρά από δηλητήριο στον Πευκανέα

Δύο ζώα βρέθηκαν νεκρά από δηλητηριώδη ουσία στον Πευκανέα στα Μέγαρα.

Όπως καταγγέλλει η ομάδα διάσωσης ζώων «Αδέσποτος Παλμός- Stray Pulse», άγνωστοι έχουν ρίξει τοξική ουσία για τις αλεπούδες με αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, αρκετές από αυτές έχουν βρει τραγικό θάνατο.

Το τοξικό υλικό είναι τόσο επικίνδυνο που προκάλεσε – εντός τριών λεπτών – το θάνατο ενός σκύλου κατά τη διάρκεια βόλτας με τον κηδεμόνα του.

Όπως αναφέρει megaratv, ο ιδιοκτήτης του ζώου κατήγγειλε πως την Πέμπτη 11 Μαΐου, την στιγμή που έκανε τον περίπατο του με το δεσποζόμενο σκύλο του στην περιοχή του Πευκενέα, το ζώο προσέγγισε τη νεκρή αλεπού και πριν προλάβει ο ιδιοκτήτης του να το απομακρύνει άρχισε να παρουσιάζει άμεσα και τάχιστα συμπτώματα με αποτέλεσμα να καταλήξει εντός τριών λεπτών.

Το ακριβές σημείο του συμβάντος βρίσκεται μετά το Κτήμα Εύχαρις στον δρόμο προς Προφήτη Ηλία στο πρώτο χωματόδρομο δρομάκι δεξιά.

«Αυτός ο άνθρωπος έχασε τον φίλο του… Τον τετράποδο του φίλο… Μέσα σε 2 λεπτά πέθανε. Γιατί;» γράφει η ομάδα Αδέσποτος Παλμός η οποία αναφέρει πως έχει ενημερωθεί το Δασαρχείο και ήδη βρέθηκε στο σημείο.

Η ομάδα εφιστά την προσοχή όλων των κατοίκων να μην βγαίνουν με τα ζώα και τα παιδιά τους στην περιοχή καθώς ελλοχεύει κίνδυνος.


Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ