Νέα Υόρκη: Άνδρας μαχαίρωσε πίτμπουλ μέχρι θανάτου

Ένας άνδρας μαχαίρωσε ένα δεσποζόμενο πίτμπουλ μέχρι θανάτου στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, ενέργεια που ακολούθησε ύστερα από καυγά μεταξύ του δράστη και της ιδιοκτήτριας του σκύλου, αναφέρουν οι αμερικανικές αρχές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο σοβαρά τραυματισμένος σκύλος, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, μεταφέρθηκε σε τοπική κλινική ζώων και υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Όπως μεταφέρει η New York Daily News, πριν από το περιστατικό είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός μεταξύ της ιδιοκτήτριας του πίτμπουλ και του δράστη, ενός άνδρα που είχε αφήσει τον σκύλο του ελεύθερο.


Photo: NYDailyNews/Twitter
Photo: NYDailyNews/Twitter

Ο τσακωμός άρχισε όταν ο ελεύθερος σκύλος του δράστη ξεκίνησε να δαγκώνει το πίτμπουλ της γυναίκας, η οποία προσπάθησε να χωρίσει τα σκυλιά. Εκείνη τη στιγμή, ο δράστης έβγαλε σουγιά και ξεκίνησε να μαχαιρώνει το ημίαιμο πίτμπουλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, πραγματοποιείται έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες, αλλά μέχρι και εχθές, Κυριακή 18/06, οι αστυνομικές αρχές δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ