Ο τραγουδιστής των Poison, Μπρετ Μάικλς υιοθέτησε ένα Χάσκυ που ονομάζεται επίσης Μπρετ Μάικλς

Το είδωλο της ροκ και τραγουδιστής των Poison, Μπρετ Μάικλς, υιοθέτησε έναν σκύλο διάσωσης με το ίδιο όνομα!

Αλλά δεν ήταν μόνο το όνομα που κέρδισε την καρδιά του Μάικλς. Ο σκύλος, ένα 6χρονο Χάσκυ, έγινε πρωτοσέλιδο όταν έσωσε τη ζωή ενός μικρού γατούλη.

Μερικά αδέσποτα γατάκια μεταφέρθηκαν, κρύα, βρώμικα και γεμάτα ψύλλους. Όμως ένα από αυτά ήταν αρκετά, αδύναμο και ληθαργικό. Το γατάκι διαγνώστηκε με αναιμία από ψύλλους και χρειαζόταν αίμα το συντομότερο δυνατό. Τότε ήταν που επενέβη ο σκύλος Μπρετ Μάικλς για να σώσει την κατάσταση. Ο Μπρετ είχε κάνει πρόσφατα τις εξετάσεις αίματος, οπότε η ομάδα κτηνιάτρων ήξερε ότι ήταν συμβατός.

Στη συνέχεια, όταν ο τραγουδιστής Μπρετ Μάικλς άκουσε για την ηρωική πράξη του Χάσκι, πήγε αμέσως να τον υιοθετήσει! Το γατάκι ονομάστηκε στη συνέχεια Ρόζες & Θορν, εμπνευσμένο τραγούδι του Μπρετ Μάικλς.

Τώρα στο μόνιμο σπίτι του με τον ροκ σταρ, ας ελπίσουμε ότι και οι δύο δεν θα μπερδευτούν πολύ όταν κάποιος ρωτήσει τον Μπρετ αν θέλει μια λιχουδιά…

Ο Μπρετ Μάικλς έχασε τον Φοίνιξ, τον σκύλο του για 14 χρόνια, τον Οκτώβριο. Έτσι, ο Μπρετ (σκύλος) βοηθάει τον Μπρετ (άνθρωπο) στις δύσκολες στιγμές που περνάει και αυτός.


 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ