Ουαλία: Κουτάβι με έξι πόδια βρέθηκε πεταμένο σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων

Ένα κουτάβι που γεννήθηκε με έξι πόδια βρέθηκε πεταμένο σε χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ σε κομητεία της Ουαλίας.

Το θηλυκό σπανιέλ ηλικίας 11 εβδομάδων εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο έξω από το υποκατάστημα Pembroke Dock της B&M στο Πεμπρόκσιρ στις 28 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τα επιπλέον οπίσθια άκρα της, αποκαλύφθηκε ότι είχε επίσης δύο αιδοία.

Φωτο Greenacres Rescue

Έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 2.000 λίρες για να αφαιρεθούν χειρουργικά τα δύο επιπλέον πίσω πόδια της, αλλά οι κτηνίατροι προειδοποίησαν ότι θα μπορούσε να χάσει και ένα από τα υπόλοιπα “κανονικά” πίσω πόδια της κατά τη διαδικασία.

Αφού το ζώο περισυνελέγη σε κατάσταση σοκ από έναν περαστικό, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ζώων Greenacres Rescue από τον φύλακα σκύλων του δήμου.

Της έγινε έλεγχος στο κτηνιατρείο Fenton Vets της πόλης, όπου της δόθηκε το όνομα Άριελ από τη Μικρή Γοργόνα της Disney γιατί το προσωπικό παρομοίασε τα πρόσθετα πίσω πόδια της, τα οποία είναι εν μέρει ενωμένα, με την ουρά της γοργόνας.

Τα επιπλέον οπίσθια πόδια της Άριελ είναι ενωμένα και μοιάζουν με ουρά γοργόνας (Φωτο Greenacres Rescue)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το καταφύγιο, πιστεύεται ότι η Άριελ είχε μείνει μόνη της για πολύ καιρό.

Ο διευθυντής του καταφυγίου Μάικι Λόλορ περιέγραψε τα δύο ενωμένα επιπλέον πόδια που αναπτύσσονται στη δεξιά πλευρά της ουράς της Άριελ ως “ουσιαστικά ένα μηριαίο οστό που στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο οστά κνήμης στην άρθρωση του γόνατος, αλλά δεν είναι λειτουργικά και “δεν εξυπηρετούν κανέναν απολύτως σκοπό”.

Λόγω της ύπαρξης δύο αρθρώσεων του ισχίου στη μία πλευρά, η λεκάνη της σκυλίτσας δεν έχει σχηματιστεί σωστά.

Φωτο Greenacres Rescue

Ο Λόλορ δήλωσε ότι θα πρέπει επίσης να αφαιρεθεί το επιπλέον αιδοίο της Άριελ, αλλά αυτό θα γίνει όταν είναι έτοιμη για στείρωση.

Εκτός από τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη θεραπεία της από φιλόζωους, ο Μάικι αποκάλυψε ότι το καταφύγιο είχε ήδη λάβει περισσότερες από 200 αιτήσεις από ανθρώπους που επιθυμούν να την υιοθετήσουν.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ