Πάνω από 100 πυρόπληκτα ζώα έχουν καταγραφεί στο «ΠΑΛΑΙ» Γαλατσίου

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Dogs’ Voice έθεσε από την Τρίτη σε λειτουργία τον σταθμό πυρόπληκτων ζώων «ΠΑΛΑΙ» στο Γαλάτσι ο οποίος δέχεται ζώα που έχουν τραυματιστεί ή βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο χώρος παραχωρείται για ακόμη μία φορά από τον δήμο Γαλατσίου και τον δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο Τα ζώα συντροφιάς που καταφθάνουν πρέπει να είναι γνωστό από που παρελήφθησαν και θα καταχωρούνται με ξεχωριστό κωδικό.

Έως τώρα (ώρα 08:23) έχουν καταγραφεί 130 ζώα από το Dogs’ Voice. Από αυτά, όσα έχει κριθεί απαραίτητο από τους κτηνιάτρους της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδας (ΕΔΚΕ) και τους βοηθούς κτηνιάτρους που βρίσκονται εκεί από την αρχή, έχουν διακομισθεί αμέσως σε κλινικές.

«Ήταν μία πολύ δύσκολη νύχτα και ξημέρωσε μία ακόμη δυσκολότερη μέρα. Η φωτιά δεν σταματάει και σίγουρα υπάρχουν νέα ζώα που θα χρειαστεί να επισκεφθούν τον σταθμό», αναφέρει ο οργανισμός.

ζώα
Φωτο Facebook | Dogs’ Voice

Τι χρειάζονται

Προς το παρόν χρειάζονται εθελοντές για καθαριότητες ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον χώρο του «ΠΑΛΑΙ» για την βάρδια των 08:30-12:00. Οι ώρες των βαρδιών που αναγράφουν είναι συγκεκριμένες και πρέπει να τηρούνται από όλους για να μην υπάρχει πολύς κόσμος στον χώρο.

Δεν χρειάζονται γενικά εθελοντές σε κάποιο άλλο πόστο.

Οι ανάγκες μας αυτή την στιγμή:

  • Banmith pasta
  • Οινόπνευμα
  • Φλεβοκαθετήρες ροζ μπλε κίτρινοι
  • Microchip
  • Vetflex
  • Κλουβάκια μεταφοράς για γάτες

Πολύ σημαντικό:

Όσοι έχετε σκοπό να φέρετε προμήθειες στο «ΠΑΛΑΙ», παρακαλούνται να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Dogs’ Voice για σχετικές ενημερώσεις.

«Στέλνουμε κουράγιο σε όσους ανθρώπους είναι στα μέτωπα της φωτιάς αυτή την στιγμή και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε στον σταθμό μας όσα ζώα έχουν ανάγκη».

Ειδική Γραμματεία για την Προστασία Ζώων Συντροφιάς: Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε πυρόπληκτη περιοχή και χρειάζεστε ειδική άδεια για απεγκλωβισμό, καλείτε στο 2131364020, 2131364933, 2131364935. Βρίσκονται σε επιφυλακή όλο το 24ωρο.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ