Παράδειγμα προς μίμηση: Αυτό το ταχυφαγείο στην Πάτρα νοιάστηκε και έσωσε γατάκι με άσχημη πληγή στον λαιμό

Ένα ταχυφαγείο στην Πάτρα δεν γύρισε την πλάτη σε ένα ανήμπορο πληγωμένο γατί και αποφάσισε να δράσει ώστε να το βοηθήσει.

Όπως αναφέρει η φιλόζωη ακτιβίστρια Μαρταγίτα ΚαΝα, ο γατούλης που είναι ένας γνωστός αδεσποτάκος που συχνάζει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, είχε για αρκετό καιρό μια άσχημη πληγή στον λαιμό.

Οι εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες του καταστήματος Mangiare, που φροντίζουν να ταΐζουν όποιο αδέσποτο ζώο πηγαίνει στο μαγαζί, αποδείχθηκαν σωτήρες και έπραξαν τα δέοντα για να απαλλάξουν την γάτα από τον πόνο που της προκαλούσε η έντονη πληγή της και αφού την έπιασαν, την μετέφεραν στο κτηνιατρείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ακτιβίστριας, οι ιδιοκτήτες του Mangiare ανέλαβαν εξ’ ολοκλήρου τα κτηνιατρικά έξοδα νοσηλείας, στείρωσης και εξετάσεων αίματος.

«Ένα μεγάλο μπράβο για όλα, καθώς ταΐζουν και όποιο αδεσποτάκι πάει στο μαγαζί!», τονίζει στην ανάρτησή της. «Αυτές οι όμορφες κινήσεις, των καταστημάτων, πρέπει να λέγονται και να επιβραβεύονται με τον σεβασμό και την προτίμηση μας. Να είστε όλοι καλά», εκεί στο Mangiare!, συμπληρώνει.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ