Δήμος Αγ. Δημητρίου: Με παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής ομαλοποιείται η προμήθεια τροφών για τα αδέσποτα ζώα

Η πρώτη διανομή τροφών στους εθελοντές, έγινε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 από το γήπεδο Αγίου Δημητρίου, παρουσία του δημάρχου Στέλιου Μαμαλάκη, του αντιδημάρχου Οικονομικών υπηρεσιών Ιωάννη – Μάριου Μπάντου και της  της εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου σε θέματα Πολιτιστικών Σωματείων και Αστικής Πανίδας, Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου.

Ο Στέλιος Μαλαλάκης συζήτησε με τους εθελοντές, ενημερώθηκε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα που υπάρχουν στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων και τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Τους διαβεβαίωσε επίσης, ότι οι επισημάνσεις τους για την προμήθεια τροφών, ειδικών προδιαγραφών για συγκεκριμένες κατηγορίες αδέσποτων, ελήφθησαν υπόψη και θα ικανοποιηθούν στην επόμενη προμήθεια του Δήμου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου: «Άλλο ένα επείγον πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε στο ξεκίνημα της θητείας μας διευθετήθηκε άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην φροντίδα των ζώων, γιατί πιστεύουμε ότι ο τρόπος που τους φερόμαστε, ως άτομα και ως κοινωνία, είναι δείγμα και κριτήριο Πολιτισμού. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε, με κάθε τρόπο, τους εθελοντές μας προς αυτήν την κατεύθυνση».

Η διανομή τροφών συνεχίζεται την Παρασκευή 11:00 πμ – 14:00μμ και 17:00-20:00 και την Τρίτη 19/3, τις ίδιες ώρες.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ