Πρωτοφανές: Έστειλε στον γείτονα σημείωμα ζητώντας του να κρατάει τις γάτες του μακριά από το παράθυρο

Ένας χρήστης του Reddit πυροδοτεί μια viral συζήτηση όταν μοιράστηκε ένα γράμμα που έλαβε από τον γείτονα ζητώντας του να μην επιτρέπει στις γάτες του να κοιτάζουν έξω το παράθυρο, καθώς τα αιλουροειδή προκαλούν το γάβγισμα του σκύλου του.

Σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε στο Reddit, ο ανώνυμος χρήστης έγραψε: «Το σπίτι είναι δικό μου και έχω τρεις γάτες (συν δύο νέα αδέσποτα μωρά). Οι δύο από αυτές λατρεύουν να κάθονται στο παράθυρο όταν έχει ωραίο καιρό έξω. Δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να κοιμούνται. Κρατάμε τα παράθυρα ανοιχτά, καθώς δεν έχουμε ακόμα κλιματιστικό».

Η συνήθεια των γατών να λιάζονται στο παράθυρο προφανώς δεν αρέσει στη γειτόνισσα, η οποία έστειλε μια επιστολή που έγραφε: «Γεια σου γείτονα! Μπορείς σε παρακαλώ να κρατήσεις τις γάτες σου μακριά από το παράθυρο; Προκαλούν τον σκύλο μου να κάθεται στο παράθυρο και να γαβγίζει όλη μέρα. Εργάζομαι από το σπίτι, οπότε αυτό είναι πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ».

Ο χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια εικόνα της επιστολής μαζί με μια φωτογραφία μιας από τις γάτες τους.

γείτονα
Πολλοί σημείωσαν ότι τα σκυλιά τείνουν να εκπαιδεύονται ευκολότερα. (Φωτ.: Pixabay)

Τώρα, άλλοι χρήστες του Reddit παίρνουν θέση και στη συντριπτική τους πλειοψηφία παίρνουν το μέρος του ιδιοκτήτη γατών.

Ένας σχολιαστής πρότεινε στον παραλήπτη της επιστολής να στείλει τη δική του απάντηση στον γείτονα, η οποία να γράφει: «παρακαλώ κρατήστε το σκύλο σας μακριά από το παράθυρο, η παρουσία του διαταράσσει τα τσάκρα και τα χαλαρά vibes της γάτας μου».

Ένας άλλος πρότεινε στον ιδιοκτήτη της γάτας να στείλει στον γείτονα ένα κουπόνι για εκπαιδευτή σκύλων.

Άλλοι σημείωσαν ότι ο ιδιοκτήτης της γάτας δεν μπορεί να κάνει και πολλά, εκτός από το να βάλει τη γάτα του σε κλουβί.

«Το κλείσιμο των περσίδων οδηγεί απλώς σε σπασμένες περσίδες (και μια γάτα στο παράθυρο)», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν μπορείς να σταματήσεις μια γάτα από το να κάθεται σε ένα παράθυρο. Οι γάτες θα βρουν έναν τρόπο».

Αλλά, όπως πολλοί σημείωσαν, τα σκυλιά τείνουν να εκπαιδεύονται ευκολότερα.

«Μπορείτε οπωσδήποτε να κάνετε πολλά πράγματα για να σταματήσετε έναν σκύλο από το να γαβγίζει σε ένα παράθυρο», έγραψε ένας σχολιαστής. «Μπορείτε να βάλετε ένα σκίαστρο, ή μπορείτε να τα εκπαιδεύσετε να μην αντιδρούν, ή μπορείτε να τα βάλετε σε διαφορετικό δωμάτιο».

Και ενώ πολλοί σχολιαστές έσπευσαν να σημειώσουν ότι είναι άδικο για τον αρχικό αποστολέα να πειθαρχήσει τις γάτες, αντί ο γείτονας να βρει τρόπο να ελέγξει τον δικό του σκύλο, άλλοι ήταν πιο… σκληροί: «Ο γείτονάς σας είναι γελοίος», έγραψε ένας σχολιαστής.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή ή αντιγραφή με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου χωρίς αναφορά πηγής με ενεργό σύνδεσμο του ιστότοπου www.pet-in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ