Πτολεμαΐδα: Άνδρας απειλούσε να χτυπήσει με τη χρήση ξύλου αδέσποτο σκύλο και εθελοντή

Ένας άνδρας στην Πτολεμαΐδα αποπειράθηκε με τη χρήση ξύλου να χτυπήσει αδέσποτο σκυλάκι και έναν εθελοντή που βρέθηκε στο σημείο και προσπαθούσε να τον αποτρέψει.

Όπως καταγγέλλει το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας «Οι Αδέσποτοι Ήρωες» το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 7/8 όταν ένας πολίτης κυνηγούσε με ξύλο έναν αδέσποτο σκύλο στην περιοχή της Πυροσβεστικής Σχολής με σκοπό να τον χτυπήσει.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο, ο άνδρας κυνηγούσε το σκυλάκι με μένος.

«Ο “κύριος” αυτός μαζί με ένα ξύλο προσπαθούσε να χτυπήσει τον αδέσποτο σκύλο με μεγάλη μανία ενώ ο σκύλος δεν προκάλεσε ούτε ενόχλησε κάποιον», αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο.

Την ίδια στιγμή εθελοντής του φιλοζωικού σωματείου «Οι Αδέσποτοι Ήρωες» που περνούσε από το σημείο, είδε το σκηνικό και έκανε προσπάθεια να αποτρέψει με ήρεμο τρόπο τον άνδρα από το να χτυπήσει τον σκύλο. Όπως αναφέρει το φιλοζωικό σωματείο, ο άνδρας έστρεψε προς το μέρος του εθελοντή και αποπειράθηκε να τον χτυπήσει με το ξύλο ενώ παράλληλα απειλούσε λεκτικά την ζωή του ζώου και του εθελοντή με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία.

Στο σημείο έφτασε η ομάδας ΔΙΑΣ όπου έγιναν συστάσεις ενώ το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας «Οι Αδέσποτοι Ήρωες» μέσω του δικηγόρου του θα καταθέσει μήνυση κατά του άνδρα.

«Ο δικηγόρος μας θα κατάθεση μήνυση κατά του συγκεκριμένου “κυρίου” όπως μάλιστα ακούσαμε να διαδίδει εκείνη την στιγμή σε φίλους του πως θα βρει τον εθελοντή μας και θα τον χτυπήσει. Δηλώνουμε και δημόσια πως αν οποιοδήποτε αδέσποτο στην περιοχή εκείνη πάθει κάτι ή εξαφανιστεί, έχουμε κρατήσει τα στοιχεία και θα είναι υπεύθυνος αυτός για ότι συμβεί όπως για να την σωματική ακεραιότητα του εθελοντή μας», τονίζει το Φιλοζωικό Σωματείο.

Παρακάτω η ανάρτηση του Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας «Οι Αδέσποτοι Ήρωες»

Το Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας «Οι Αδέσποτοι Ήρωες» με αριθμό καταχώρησης 3027/18/2/2021 έχει εγκριθεί από το Ειρηνοδικείο Εορδαίας με την υπ. Αριθμό 1/2021 και με αριθμό ΑΦΜ λειτουργεί Νόμιμα. Το Φιλοζωικό Σωματείο αποτελείται από παιδιά νεαρής ηλικίας με σκοπό να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.


Ακολουθήστε το pet-in.gr στο Facebook, στο Instagram και το Google News

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ