Save the Strays Of Samos: «Δέσμευση μας πως κάθε ζώο που θα βρεθεί στην αγκαλιά μας δε θα νιώσει ποτέ ξανά αβοήθητο»

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ο φιλοζωικός οργανισμός Save the Strays Of Samos στέλνει μήνυμα δέσμευσης φροντίδας για όλα τα ζωάκια που βρίσκονται κάτω από την σκέπη του. Ένα μήνυμα ελπίδας και αγάπης για τ᾽αδέσποτα που βρίσκονται αβοήθητα στο δρόμο.

Αναλυτικά η δήλωση του οργανισμού για την σημερινή ημέρα:

«Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων είναι αφιερωμένη στις εκατομμύρια ψυχές που ψυχορραγούν καθημερινά στους δρόμους. 

Δε θέλουμε να δείξουμε θλιβερές εικόνες και στατιστικές, ούτε όμως είναι και μέρα για να “γιορτάσουμε” τις μέχρι σήμερα διασώσεις και δράσεις μας. 

Είναι μέρα που θέλουμε να επαναλάβουμε τη δέσμευσή μας πως κάθε ζώο που θα βρεθεί στην αγκαλιά μας δε θα νιώσει ποτέ ξανά αβοήθητο. Δεν θα πεινάσει, δεν θα διψάσει το καλοκαίρι, δεν θα πονάει γιατί θα έχει όλη την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται, θα έχει ένα σπιτάκι να κουρνιάσει το χειμώνα και όσο περισσότερη αγάπη και χρόνο μπορούμε να τους προσφέρουμε. 

Αλλά για να είναι ακόμη καλύτερη η ζωή ενός αδέσποτου πρέπει να βρει μια παντοτινή οικογένεια.. μια μεγάλη αγκαλιά που θα δώσει ακόμη περισσότερα από όσα εμείς προσπαθούμε. 

Υποστηρίξτε το έργο μας, γίνετε εθελοντές στο καταφύγιο της περιοχής σας, στειρώστε, υιοθετείστε, αγαπήστε τα αδεσποτάκια!»

 

Σχετικά Άρθρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ